Autor Zpráva
belial
Profil
Na www.baston.cz mám problémy v Opeře a FF. V IE se vše zobrazuje správně. Je broblém s odstavci. Odstavec (div) body se ukončí, ale podle mně není důvod. Potom se špatně vykresluje pozadí. Už jsem bezradný.
Díky za případné odpovědi.
Str4wberry
Profil
belial
V Opeře tedy nic vyloženě špatného ve vykreslení nevidím.
tiso
Profil
?
Manq
Profil
belial
Neděláš si tu náhodou reklamu? :-)
Žádný problém tam také nevidím.
belial
Profil
Sorry .... stránky jsou www.nahon.cz .. už jsem toho měl včera asi moc :) Problém zůstává.
tiso
Profil
belial - najjednoduchšie - obrázok na pozadí nadradeného prvku, viď http://tiso.wz.cz/2-stlpcovy-layout.php 2. príklad
belial
Profil
Jak udělat layouty je mně celkem jasné. Bohužel jsem někde udělal chybu a netuším kde. Jinak mám to přesně tak jak popisuješ. Odstavec body je nadřazeny body-left a body-right. Nedaří se mně tu chybu najít :(
tiso
Profil
<hr class="cleaner" /> daj do <div class="body"> alebo ešte lepšie:
daj do <div class="body"> i pätičku, zruš <hr class="cleaner" /> a miesto toho nastav clear pre pätičku.
belial
Profil
tiso
Díky, ale nefunguje. Ještě bych chtěl upozornit, že na locale mně vše šlape. Opravdu nevím co dělat. Toto schema používám docela běžně, ale nikdy se mi toto nestalo.

Je zajímavé, že IE to zobrazuje tak jak má. Fakt nevím. Na localu to dobře zobrazuje i Opera a FF.
belial
Profil
Hurá .. už vím čím to je ... z nějakého důvodu to je vinou doctype .. jenže teď nevím proč to háže chyby ... divil jsem se PARSE ERRORům ve Validatoru, který běžně nepoužívám, ale teď se hodil :) ... problémem zůstává, že nevím proč to zvolený XHTML 1.0 Transitional neakceptuje ... snad mně poradí někdo zběhlejší ... předem díky
Manq
Profil
belial
Když změníš <!Doctype, tak se změní mód prohlížeče, může to mít za následek tvé problémy. Nevím, jaký jsi měl předtím doctype.
belial
Profil
Manq
Ať nadeklaruju jakýkoliv Doctype, tak to nefunguje. Když nechám jen <html> bez deklarace, tak to jede už i v Opeře, ale v Mozille pořád ne. Myslel jsem, že pokud není nic deklarováno, tak se použije strict, ale když zvolím strict, tak to nejede.

Snad to jednou vyřeším. Každopádně za pomoc budu vděčný.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: