Autor Zpráva
belial
Profil
Na www.nahon.cz mám pořád problém s rozhozeným layoutem. V Mozille je patrné v čem je problém. Po nepochopitelném odstranění doctype se to "normálně" rozjelo v Opeře i v IE, ale Mozilla ne a ne.
Manq
Profil
belial
A když pro .body-right nastavíš bílé pozadí?
Ale tipuji, nezkoumal jsem to podrobně. :-)
tiso
Profil
belial - môžeš nám bežným smrteľníkom vysvetliť že aký je ten problém v Mozille?
Miloš
Profil
Tak nevím, ale jediný rozdíl, kterého jsem si všimnul, je vzálonost odrážek <ul><li>, což imho vyřešíš tak, že si trochu pohraješ s list-style-position, marginem a paddingem.
Máš-li na müsli něco jiného, buď konkrétní.
Manq
Profil
Miloš, tiso
Ve stařičké FF 1.0.7 není bílé pozadí v pravém sloupci až dolů k patičce, ale k obrázku.
habendorf
Profil
1) nevím proč zakládáš druhé vlákno http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=7&topic=59 335
2) už ti radil tiso (a dobře) v tom minulém
3) nemáš to vyclearovaný, jinde naopak clearuješ zbytečně, máš to napsaný dost děsivě a naprosto nepřehledně
Miloš
Profil
Manq
Ve stařičké FF 1.0.7 není…
Aha; tak zrovinka tohle by mě netrápilo. Kdo dneska používá FF 1.0.7? Hádám že to bude nějaké to promile. Krom toho je to funkční i bez toho pozadí.
belial
Profil
habendorf
1) druhé vlákno se evidentně vyplatilo
2) tiso radil, díku mu, ale problém to nevyřešilo
3) děs je způsoben neustálým zkoušením ... měl jsem to odladěné na localu kde mi to fungovalo, po uploadu na server to udělalo popisovanou chybu ... až na ni přijdu, samozřejmě vše upravím, tolik ke clearování, atd.
Miloš
Profil
Zcela na okraj: Možnost školících prostor Koho ty prostory školí?
školicí = určeno ke školení
školící = vykonávající (zrovna v tuto chvíli) školení.
Stejně tak holicí krém, žehlicí prkno nebo vodicí pes.
belial
Profil
Pro ostatní díky.
Ve FF 2.0.0.6 to z nějakého důvodu přestane zobrazovat obrázek na pozadí, pomocí kterého se má dosáhnout stejné výšky sloupců a oba odstavce přeberou barvu pozadí od nadřazeného elementu (to je pochopitelné), ale proč to přestane vykreslovat ten obrázek????. Prostě základní dvousloupcový layout.

Manq
To vyřeší problém neřeší .. záměrně jsem to odstranil, jelikož je takto problém patrnější.

Miloš
Odrážky mně momentálně netrápí vůbec :) , ale to co popisuju mně přímo deptá :(
tiso
Profil
belial - layout si sprav znovu, načisto, to hádam nie je problém dať dokopy pár css definícií pre 4-5 div-ov
belial
Profil
Miloš
Díky za upozornění ... pravopisné chyby dělají i na mně špatný dojem
belial
Profil
tiso
Mně zaráží že na locale to v tom FF jede ... to musím rozluštit :)
Miloš
Profil
belial (zcela OT:)
pravopisné chyby dělají i na mně špatný dojem
I na mě ;-)
tiso
Profil
belial - a máš tam ten obrázok pozadia vôbec? Nemáš tam zlú cestu?
belial
Profil
tiso
ne, ne .. to co se zobrazí do půlky, je právě ten obrázek
Plaváček
Profil
belial

No, máš to celé špatně a prapodivně napsané a jak říkal habendorf, nejlepším řešením je začít znovu s layoutem na zelené louce. Pokud ale chceš rychlé řešení problému, pak věz, že základní chybičkou je špatné umístění patičky (FOOTER).

Konec dokumentu máš nyní takto:

<p>Více informací na tel.č. 602 77 17 17 nebo e-mailu:
<a href="mailto:restaurace.nahon@seznam.cz">nahon@nahon.cz</a></p>
</div>
</div>
<div id="footer"> <b>&copy; 2007 František BOGAR - Restaurace NÁHON</b>,
v Sandriku (u stadionu), Vsetín<br>
webmaster: <a href="mailto:brincek@seznam.cz">QUILL Design</a> </div>
</div>
</body>
</html>

Zkus to jinak:

<p>Více informací na tel.č. 602 77 17 17 nebo e-mailu:
<a href="mailto:restaurace.nahon@seznam.cz">nahon@nahon.cz</a></p>
</div>
<div id="footer"> <b>&copy; 2007 František BOGAR - Restaurace NÁHON</b>,
v Sandriku (u stadionu), Vsetín<br>
webmaster: <a href="mailto:brincek@seznam.cz">QUILL Design</a> </div>
</div>
</div>
</body>
</html>

Víc pro tebe udělat nemůžu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0