Autor Zpráva
SoTo
Profil *
Dobrý den,
Je mozne zadat v html, aby zobrazocana stranka mela vzdy scroll? Mam na mylsi vase priklady, ovsem ja bych potreboval, aby to rolovani bylo klasicky vpravo. Diky SoTo
Boldrik
Profil
no ani moc nechpu na co se ptas
Leo
Profil
Proc by stranka mela mit scroll kdyz neni potreba (pokud je obsah kratsi nez okno)? Leo
SoTo
Profil *
No řeším problém s načítáním různě dlouhých stránek. V případě, že jsou delší, tak tak se horizontálně posunou o velikost posuvníku. No a tomu bych rád předešel. Díky
Leo
Profil
Nejak nechapu cemu to vadi, Leo
bojars
Profil
horizontálně posunou o velikost posuvníku azda vertikálne...

Predpokladám, že chceš fixnú výšku stránky a robí Ti to vo FF.
Tá výška stránky je napr. "xx", obsahu (s posuvníkmi) je výška "yy":

html {height: xx;
}
body {height: xx;
}
.obsah { height: yy;
overflow: auto;
}

<div class="obsah">blablablabla blablablabla blablabla blablablablabla blabla blablabla bla</div>
SoTo
Profil *
No LEO ono to na funkci nemá vliv, ale když kliknu, tak bych rád, aby se to zobrazilo stejne a ne posunulo doleva. Proste jde jen o vzhled. :-)
Polaroid
Profil
Božínku. To jsou problémy.
A co teprv když má klient jiné rozlišení, to asi nemáš moc radost co???

Jinak řešení je nastavit hlavnímu divu stránky nějaký minimální height.
Použiješ prostě height pro IE. (pokud je obsah delší, div se díky chybě v IE roztáhne)
A pro Mozillu dáš min-height.
(vlastnost pro IE samozřejmě hackneš třeba podtržítkem)
byF
Profil *
ve stylu si do definice body pridej overflow:-moz-scrollbars-verticals;
a bude ti to fungovat aspon v prohlizecich zalozenejch na Gecku (v mym Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; cs-CZ; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3 to jde :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.