Autor Zpráva
houbeless
Profil
Zdravim.
Chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký způsob, jak od sebe oddělit 2 CSS na jednom webu. Upřesním:
Používám CMS jehož vzhled se formátuje 1. css soborem, ale pak je tam forum phpBB, které má vlastní vzhled, jenž je formátován vlastním CSS. Samozřejmně se vzájemně vlivňují, například se styl formátování odkazů webu uplatňuje i na odkazy ve foru a naopak - což není žádoucí.

Existuje nějaký způsob, jak by mohly 2 CSS fungovat nezávisle na sobě?
Děkuji
habendorf
Profil
Třeba class.
houbeless
Profil
No to je problém, to bych musel měnit desítky skriptů, to není dobré řešení. Mě jde spíš o to, jestli se dá nějak systémově zařídit, aby si oba (web,forum) každej bral jen to své CSS..
tiso
Profil
houbeless - správne nalinkovať tie štýly... Jeden pre CMS druhý pre diskusiu...
houbeless
Profil
em, jak nalinkovat?
houbeless
Profil
tak to je jasný, ale nevim jak se linkujou css soubory...
Railbot
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/css/css-prakticky.html#externi
houbeless
Profil
Díky, nevěděl jsem pod čim to hledat.
houbeless
Profil
No tak linknuté je to všechno jak má být, ale pořád si lezou do zelí. Mám pocit, že jde o to, že se ty hodnoty ukládájí do cache, takže to asi nemá řešení...
tiso
Profil
houbeless ukážka by nebola?
houbeless
Profil
No ukázku toho problému mám na lokále, ale momentálně mi nejde NATko, takže mohu poskytnou pouze link na web, kam by se to potom mělo aplikovat - ten problém je i tam, ale ne tolik zřetelný.
http://houbeless.ic.cz/modules.php?name=Forums
houbeless
Profil
Myslim, že to moc nepomůže, ale ukázku toho problému mám na lokále, ale momentálně mi nejde NATko, takže mohu poskytnout pouze link na web, kam by se to potom mělo aplikovat - ten problém je i tam, ale ne tolik zřetelný.
http://houbeless.ic.cz/modules.php?name=Forums
tiso
Profil
houbeless
if(isset($_GET["name"]) AND ($_GET["name"] == "Forums")){

//nalinkuj styly pre forum
}
else{
//nalinkuj styly pre CMS
}

ale pravdepodobne budeš potrebovať 3 súbory so štýlmi.
houbeless
Profil
Aha, zkusím řešit to podmínkou, díky. Akorát nerozumim, proč bych potřeboval 3 soubory stylů - tahle podmínka to nevyžaduje....

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: