Autor Zpráva
Minatory
Profil *
Ahoj, neznáte nějakou možnost jak ve CSS zarovnat obrázek automaticky doprostřed prvky, ve kterém leží?
Manq
Profil
<body style="text-align:center">
<img height="55" width="87" style="margin:0 auto;border:1px solid #000" src="pic.png" alt="">
</body>
Minatory
Profil *
Jenže já nechci zarovnávat doprostřed všechno.
tiso
Profil
1. prvku nastav text-align: center;
2. ...je kopec iných možnstí ako to spraviť...
Manq
Profil
Minatory
Tak to ho budeš muset obalit DIVEM, popřípadě něčím jiným, aby to fungovalo v IE.
<body>
<div style="text-align:center">
<img height="55" width="87" style="margin:0 auto;border:1px solid #000;" src="pic.png" alt="">
</div>
</body>
Minatory
Profil *
@Manq: Což samozřejmě není automatické zarovnání.
@Tiso: Ani to nejde.
Manq
Profil
Minatory
Ne?
Minatory
Profil *
Potřebuji aby se zarovnali obrázky automaticky a ne potom, co je hodím do nového divu.
Manq
Profil
Minatory
Tak to nevím, jestli se v IE povede. IMHO ne.
habendorf
Profil
img {display:block;margin:0 auto;}

Třeba.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0