Autor Zpráva
slunlcko
Profil
Ahojte, delam si web a vlozil jsem tam div s timto kodem:
<div style="width:241px; height:197px; border: 0px; background-image: url('images/main/vitejte.gif'); overflow: hidden;>

potiz je v tom, ze se mi stale objevuje cerny ramecek okolo tohoto divu.. prosimvas, jak to mam udelat aby uz konecne zmizel??
tiso
Profil
1. chýbajú ti úvodzovky na konci
2. problém asi bude niekde inde, ukáž celý kód
Railbot
Profil
Nejspíš se ti bude odněkud dědit. Doplň uvozovky jak říká tiso a rámeček zmizí.
Bubák
Profil
Nejspíš se ti bude odněkud dědit.
Podle specifikace se border nedědí. Neznám prohlížeč, který by orámování dědil, s výjimkou těch, co umí "inherit", ale tuto CSS hodnotu snad nikdo nepoužívá.

Ještě dodám: border: 0px v přímém stylu by jakékoliv orámování přebila, to ale neplatí v případě, že je CSS orámování s !important.
slunlcko
Profil
Tak uvozovky nakonci jsem doplnil... border tam stale je.. kdyz ale dam border-color treba na red tak ramecek zustava porad cerny.. tk kde je ta chyba??
Str4wberry
Profil
slunlcko
Ukaž „živou“ demonstraci (ukázku) problému.
slunlcko
Profil
TADY JE WEB
a tady cely kod

<body bgcolor="#666666">

<span style="position: relative; top: 22px">
<table align="center" cellspacing="0" width="800">
<tr>
<td background="images/main/top.gif" height="51" colspan="3"></td>
</tr>
<tr bgcolor="#2091cb" height="38">
<td height="38" colspan="3">
<div align="center"><a href="index.php" class="vrsek style1">HOME</a>
<a href="webmarketing.php" class="vrsek">WEBMARKET</a>
<a href="reference.php" class="vrsek">REFERENCE</a>
<a href="kontakt.php" class="vrsek">KONTAKT</a>
</p>
</div></td>
</tr>
<tr>
<td background="images/main/header.gif" height="238" colspan="3"></td>
</tr>
<tr>
<vitejte><td height="197" border="0px"><div style="width:241px; height:197px; border: 0px; background-image: url('images/main/vitejte.gif'); overflow: hidden;"> <br />
<podpora>
<p>&nbsp;</p>
<p>Technická podpora:</p>
</podpora>
<center>
<img src="http://icq.scatter.cz/status/icq_image.php?img=1320&amp;icq=22244 6424" style="border:none;" alt="Stav ICQ" title="Pavel Kerndl - stav ICQ" /> Pavel Kerndl<br />
</center>
<podpora>Design podpora:</podpora>
<center>
<p><img src="http://icq.scatter.cz/status/icq_image.php?img=1320&amp;icq=41057 8483" style="border:none;" alt="Stav ICQ" title="Matúš Jurák - stav ICQ" /> Matúš Jurák</p>
</center>
</div></td>
</vitejte>
<td width="559" bgcolor="#ffffff" rowspan="2"><p>&nbsp;</p>
</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor="#ffffff" width="241">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td background="images/main/footer.gif" height="52" colspan="2"> </td>
</tr>
</table>

</body>


tk snad uz na neco prijdete :)
Str4wberry
Profil
slunlcko
Přidej tabulce atribut cellpadding a nastav ho na nulu; tedy — cellpadding='0'.
tiso
Profil
...no ty koki...
<vitejte> - taký tag nepoznám, toje nejaká novinka?
Začni od znovu...
slunlcko
Profil
<vitejte> mam jako treba <p> z externiho css :)
Manq
Profil
slunlcko
Ten tag neexistuje.
slunlcko
Profil
ac neexistuje, prece funguje :-)
Manq
Profil
slunlcko
Baví tě vymýšlet tagy?
tiso
Profil
slunlcko ac neexistuje, prece funguje :-)
Tak potom prehlás ten border sa feature nie za chybu a máš to... Keď už sa dávaš na objaviteľskú dráhu...
slunlcko
Profil
jo vymyslet tagy je super :)... jk tak na to koukam, asi zacnu odznova :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0