Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
george Profil |
#1 · Zasláno: 17. 11. 2007, 17:29:26 · Upravil/a: george
Ahoj,
pracuji s 'Google Custom Search Engine' a potřebuji pro své účely umístit AJAXem generovanou tabulku. Tato tabulka zobrazuje vyhledané výsledky, skoušel jsem jí celou umístit na střed stránky, jelikož se rozroluje a překryje text, rád bych jí měl uprostřed. ############################ .cse-overlay-bg { position: absolute; top: 0px; left: 0px; background-color: #000; } .cse-overlay { text-align: left; position: absolute; padding: 15px; width: 600px; background-color: #FFF; border: 1px solid #333; font-size: small; } /** * Custom AJAXSearch styles */ ############################ URL k CSS: http://www.google.com/cse/api/overlay.css Potřeboval bych u třídy .cse-overlay umístit tabulku doprostřed okna prohlížeče, jelikož mi všechny běžné postupy selhaly, nevíte o nějakém postupu, jak u této třídy docílit toho, aby se tabulka zobrazovala uprstřed bez ohledu na jiné příkazy? Děkuji |
||
Str4wberry Profil |
#2 · Zasláno: 17. 11. 2007, 17:33:44
Odpovídám georgovi:
Mohl by sis tu otázku nejprve rozmyslet, potom ji napsat, zkontrolovat a odeslal? Moc mi totiž nedává smysl. |
||
george Profil |
#3 · Zasláno: 17. 11. 2007, 18:02:04
Už jsem tento problém vyřešil s kamarádem, který reagoval na tento příspěvek přes ICQ. ;-)
Zamykám |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0