21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
none
Profil
Proc se mi tady ve firefoxu nezobrazí vubec paticky a nezobrazí semi border po levé strane?

body {
font-family: Verdana, sans-serif;
font-size: 80%;
background: #fff;
margin: 0;
padding: 10px 0;
text-align: center;
min-width: 770px;
}
#screen {
width: 770px;
margin: 0 auto;
position: relative;
background: url('images/bg-kontejner-06.gif') repeat-y top right #FFF;
border: 1px solid #DDD; }
}
#hlavni {
width: 760px;
margin: 0 auto;
text-align: left;
border: 1px solid #000;
background: url("../images/pozadi.gif") repeat-y right;
}
#horni {
height: 75px;
background: #3c4080 url("../images/hlavicka.gif") no-repeat;
}
.textinfo {
background: #000;
color: #fff;
border-top: 2px solid #fff;
}
#logo {
height: 72px;
background: #fff url("../images/fotky.jpg") no-repeat;
border-top: 2px solid #fff;
}
#novinky {
width: 189px;
float: right;
background: #606398 url("../images/pravy.gif") no-repeat right top;
min-height: 317px;
_height: 317px;
}
#obsah {
float: left; position: relative;
width: 450px;
margin: 0 0 20px 0;
padding: 1em;
background-color: #FFF; }
}
#paticka {
clear: both;
color: #fff;
background: #000;
border-top: 2px solid #fff;
}
none
Profil
jo jeste link http://www.layout.wz.cz mrknete na to ve firefoxu a v mozile
Peta
Profil *
Nejaky minimalni kod by nebyl? A zkousel jsi nekterou cast vyhodit, co to udela? Mi se zda, ze michat position s float nedela dobrotu ani v IE.

Jo, a mohl bys ten soubor pro priste pojmenovat jinak nez index.htm? Protoze wz.cz do toho cpe baner, ten mne osobne ted nezajima. Ale mas plus, za davas webku :)

Zkus tyto webky, jestli ti neco nepomuze. (nechce se mi to kontrolovat)
http://www.jakpsatweb.cz/css/position.html
http://www.jakpsatweb.cz/css/css-design-position.html

http://www.jakpsatweb.cz/css/priklady/index.html
http://www.jakpsatweb.cz/priklady/css-sloupce.html
http://www.jakpsatweb.cz/css/priklady/position-layout.html

Mimochodem, dobra rada, webky delej pro FF, pro IE se daji doupravit pomoci podtrzitkovych hacku.
Treba: display:block;_display:inline-block;
Kde mozilla ignoruje nespravny zapis s podtrzitkem, ale ie ne.
none
Profil
Tak to si mi moc nepomohla ale dik za snahu ja mam ty clanky proctene aspon 3x
krteczek
Profil
ahoj trosku sem se hrabal v kodu toho css:
1) máš tam zavržený element <hr>
2)měl si v css souboru chybu : přebývaly ti tam závorky }
3)a stěmi relativy si taky myslím že jsou zbytečné, tohle drží pokupě i bez nich ( a možná že i líp )
krteczek
Tomik
Profil
No nevím, koukla jsem na to ve FF, v Mozille i v Opeře a všude se mi to zobrazuje stejně. :)
Petra
Profil
none: No chyba je v tom, že ti tam chybí kupř. <div style="clear:both"></div> před patičkou.
krteczek
Profil
Petra: clear : both má v patičce problem byl opravdu v těch přebyvaících závorkách navíc byly dvě
krteczek
none
Profil
jo jo krteczek mel pravdu za to mu diky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0