Autor Zpráva
hroch11
Profil *
Zdravim

prosim nemohli by jste mi nekdo poupravit kousek kodu, tak abych tam mel alty? zkousel sem tohle ale nejde to... diky

HTML
<a class="informace" alt="Hlavni stranka" href=""></a>

CSS

a.informace {
background-image:url(images/informace.gif);
position:absolute;
display:block;
width:193px;
height:35px;
left:83px;
top:252px;
}

a.informace:hover {
background-image:url(images/informace2.gif);
position:absolute;
display:block;
width:193px;
height:35px;
left:83px;
top:252px;
Joker
Profil
Odkaz nemá atribut alt. Ten se dává k obrázku.
tiso
Profil
čože to chceš?
Miloš
Profil
hroch11
Jestli myslíš to, co se zobrazuje v bublině, když nad prvek najedeš myší, tak to není alt, ale title.
Alt je to, co se dává k obrázku jako alternativní popisek pro případ, že se obrázek nenačte; a pouze Mrqo$oft Infernet Exploder zobrazuje alty v bublině. Ale to nemá nic společného s atributem title.
Manq
Profil
Odkaz má title.

<a href="#" title="Klepnutím se přesunete na hlavní stránku">Hlavní stránka</a>
hroch11
Profil *
Myslel jsem alt kdyz si v prohlzeci vypnu obrázky, tak aby se zviditelnil popisek odkazu, na ktery by slo kliknout, jestli by to takhle slo?
Bubák
Profil
Pokud chceš mít u obrázku alt, nemůže být na pozadí:
http://stuff.1-webdesign.cz/text-indent.html
vertigo4
Profil
Myslel jsem alt kdyz si v prohlzeci vypnu obrázky, tak aby se zviditelnil popisek odkazu, na ktery by slo kliknout, jestli by to takhle slo?

ty ale takto nemůžeš udělat obrázkový odkaz.... ten uděláš normálně

<a class="informace" href=""><img src="images/informace.gif" alt""></a>

a pomocí css definuješ img...
hroch11
Profil *
Aha uz chapu, ale presto bych mel jeste jednu otazku na jine tema. Udelal jsem si pole s textem v:

HTML

<div class="text">zde pisi text</div>

CSS

.text {
background-repeat:repeat-y;
margin-top:auto;
margin-left: auto;
margin-right: 196px;
width: 590px;
height: 800px;
max-width:590;
max-height:670;

muj problem je kdyz si zmenim rozliseni tak se mi pole s textem posouva do stran-leva-prava - podle toho jestli je rozliseni monitoru vetsi ci mensi. Nevite jak to napsat ci zmenit, aby mel text stale umisteni, tak aby se neposouval?
Manq
Profil
hroch11

http://tiso.wz.cz/articles/vycentrovanie-obsahu-stranky.php
hroch11
Profil *
Manq

Z toho odkazu to moc nechápu, nevíš o nějaké stránce, kde by to bylo lépe vysvětleno? diky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: