Autor Zpráva
Czech
Profil *
Chtel bych se zeptat jestli se da nejak zrychlit hover v IE. V Mozzile je to ok a v IE je pomaly jako snek. Myslim, ze je to chyba IE, kdyz v Mozzile to jde ok.
halogan
Profil
Po milionté, mozzila neexistuje!
Marty
Profil
No tak určitě se to asi bude zpomalovat, když při hoveru měníš pozadí - obrázek.
Možná trochu pomůže když pročistíš a zoptimalizuješ zdrojový kód a css.

Popřípadně sem přihoď odkaz, někdy se stane, že se to zpomaluje jen někomu.
Czech
Profil *
http://www.test.posilovani.net/
Tady je link, v levy menu je hover kapku pomaly. Jeste zopakuju pro nektere - ne mozzila, ale firefox.
Šlaha
Profil
ne mozzila ale mozilla
habendorf
Profil
Czech: u mě je to v IE6 na XP rychlý
Czech
Profil *
Zajimavy, me to v IE6 pripada pomaly narozdil od mozilly. Proste, ze to nestiha.
Peta
Profil *
Czech: Dej vsechno s hoverem do divu. Nevim proc, ale pomohlo mi to:
www.volny.cz/dvereapodlahy/

mam tam menu pomoci ul, li a cele to mam navic opasane v divu.

http://www.test.posilovani.net/
Mimochodem, ta stanka je
- nekorektni (kdyz zuzis sirku okna nedostanes se do menu)
- nevalidni (FF hlasi 4 warning)
- a nevzhledna (jenom graficky, jine pozadi nadpisum, zrusit nejake ty ramecky u menu a udelat to trosku jinak,...) (jako uprava je dobra, i prehlednost, jen na oci neprijemna)
Peta
Profil *
Menu bych mozna vpisoval pomoci JS a pro lidi bez JS nechal nahradni odkaz
<div id=#menu><a href="nahradni.htm"></a></div>

function odkaz(c,a,b)
{t+='<a class="barva'+c+'" href="'+a+'.htm"><b>'+b+'<br /></b></a>\n'}

function pismenu()
{
odkaz(1,"index0" ,"Home")
odkaz(2,"o_mne" ,"O mný")
odkaz(3,"maluv" ,"Mal¨vky")
odkaz(4,"hry" ,"Hry")
odkaz(5,"vampire" ,"Vampire")
odkaz(6,"gbook" ,"Kniha nßvÜtýv")
odkaz(6,"zwww" ,"O www")
objGet("menu1").innerHTML=t
objGet("menu1").className="menu1"}

Mno a potom tam mas treba pevnou mezeru, coz s da resit paddingem v CSS a 6 znaku na radek usporenych
Peta
Profil *
Jako, neni to dokonaly, vpisovat to lze i pres array cyklem:
var aaa=new Array(
"aa","bb",
"aa","bb",
"aa","bb",
"aa","bb");
Czech
Profil *
Pro Petu: s tou validaci mas pravdu, je to jen test, neslo o validitu, ale jen o tu rychlost. Ostra verze je validni. Kazdymu se web libi jinak, to se neda ovlivnit, aby se to libilo vsem.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.