Autor Zpráva
alteaffe
Profil *
Zdravim ,
chci se zeptat, jde v css udelat ohraniceni tabulky ale ne klasicky ale obrazkem na pozady .
treba border-top: background-image:url ('horni_border.gif').....

a jeste jedna vec potrebuji dat do tabulky do kazdeho rohu obrazek s kulatym rohem , jak to sikovne udelat
Potreboval bych aby to bylo jako orazek v pozadi ale aby to bylo souply do tech rohu a ja mohl prez to psat .

Ale prosim nerikejte mi, ze to mam delat cely v css ty kulaty rohy . Ja delam 3 sloupcovej layout a s mima znalostma v css to nezvladnu jinak , nez to udelat tabulkama. Jenom ty pozadi chci udelat v css . Je to v podstate prechod barvy s kulatym rohem a jeste ohraniceny. A to bych fakt v css nezvlad.

Css moc neumim mne to porad lita zprava do leva nahoru, dolu , dela si to co chce .

Predem diky za pomoc a rady :-)
alteaffe
Profil *
jo jeste pro informaci , takhle by mnel vypadat nejak vysledne ten layout
http://www.tubeguitaramp.de/layout.jpg
ted prave resim ty 3 sloupce ty oranzovy po krajich s bilim stredem , to ohraniceni prave chci mit tim obrazkem, protoze ten bilej stred vrha stin , aby byl jakoby vystouplej
alteaffe
Profil *
a jeste pro informaci , nechci v tom delat slozity tabulky , chci jen jednoduchou tabulku s 3 sloupci .
alteaffe
Profil *
tak jeste nahled jeden co jsem vytvoril
http://www.tubeguitaramp.de/layout/layout.html
jsou tam 3 sloupce v levem sou 2 obrazky nahore a dole , nevim proc v pravem to nefunguje kdyz tam mam zadany bottom a top . No a na stredu potrebuju nahore a dole to ohraniceni .

kod vypada asi takto

<style>
<!--
.leva { width: 174; background-color: #FFFFFF; background-image: url('l.gif'); background-repeat: repeat-y; background-position: left center; text-align:left }
.stred { background-color: #FFFFFF; vertical-align: top;}
.prava { width: 171; background-image: url('p.gif'); background-repeat: repeat-y; background-position-x: right }

img.1 {float:left top;width:171;height:41;border:0}
img.2 {float:right top;width:174;height:42;border:0}
img.3 {float:left bottom;width:171;height:41;border:0}
img.4 {float:right bottom;width:174;height:42;border:0}

.levatext {padding-left: 8px; color:#FFFFFF}
.pravatext {padding-right: 8px; padding-left: 3px;color:#FFFFFF}
-->
</style>
</head>
<body BGCOLOR=#000000 LEFTMARGIN=0 TOPMARGIN=0 MARGINWIDTH=0 MARGINHEIGHT=0>
<table border="0" width="100%" style="border-collapse: collapse" cellpadding="0" cellspacing="0" id="AutoNumber1">
<tr>
<td class="leva" valign="top">

<img class="1" src="1.gif">

<div class="levatext">LEVEMENU</div>

<img class="3" src="3.gif"></td>

<td class="stred">CONTENT</td>

<td class="prava">

<img class="2" src="2.gif"><br>
<div class="pravatext">PRAVEMENU</div>
<img class="2" src="4.gif"></td>
</tr>
</table>
alteaffe
Profil *
hmm , tak dik za rady , poradim si s tim , jako vzdy SAM !!!
HGD
Profil
musel bys udělat tabulku (2 řádky, 3 sloupce=>ty tři nahoře sloučit na logo) a pak jednotlivejm buňkám dávat třídy a třídam background: url('neco.jpg');
alteaffe
Profil *
jo to vim jenze ja to pak nemam v poradi leve menu hlavni obsah prave menu , mne to pak php nebere ten layout ,
kdyz rozdelim tabulku na vic dilu tak v html kodu je na prvnim miste hlavni obsah a az pak leve a prave menu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: