Autor Zpráva
Morado
Profil *
nazdar,mam problemn s pozicováním mam toplist a anketu a mam to zapozicovane prez css problem je v tom že když to zapnu v IE tak to je na miste na kterym chcu ale když to zapnu přez FF tak se to posune o cca 150px nahoru ...
Manq
Profil
Jak to pozicuješ?
Morado
Profil *
pozicovani absolutni,tady je kousek kodu :
<div id="top_list " span style="position: absolute; top: 310px; left: 13px">
Miloš
Profil
Asi bude lepší, když dáš odkaz na stránku, kde je ten problém.
Tehle úsek kódu je příliš málo vstupních údajů, na jejich základě by se dala odhalit příčina.
Manq
Profil
<div id="top_list " span style="position: absolute; top: 310px; left: 13px">

Tohle je kravina.
Bubák
Profil
Tohle je kravina.
Jistě, ale v tomto kódu je "span" jen neznámý atribut, který se sice náhodou jmenuje stejně, jako element, ale není to nic, co rozhodí prohlížeč. Závažná chyba bude jinde.
morado
Profil *
www.ph2d-elektrotechnika.ic.cz tohle je stranka ktera mi dela problem ...
Bubák
Profil
Smazat a znova, ale jinak, lépe.
Miloš
Profil
Hnus, velebnosti.
Původně jsem měl v úmyslu napsat nějakou konstruktivní kritiku, ale i když jsem pustil ten paskvil na prohlížeč (MSIE 6), zobrazil se mi paskvil na stránku:



Přečti si něco o sémantice a pak se pozvolna uč, http://www.jakpsatweb.cz/
Vykašli se na jezdící ohavnosti, zbytečné aknety a počítadla, která vyplňují prostor asi zcela zbytečných stránek (kdyby nebyly zbytečné, byly by na nich místo zmíněného informace).
Mimochodem – když jsem zkusmo otevřel stránku s mp3 a ta začala sama od sebe vy(ky)dávat (pa)zvuky, udělalo se mi fysicky nevolno a málem jsem zvracel (nepřeháním; asi jsem citlivá povaha).
Manq
Profil
asi jsem citlivá povaha
Nejsi.

Morado
Věž, že Miloš na tebe byl ještě hodný.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: