Autor Zpráva
waltz
Profil *
Ahoj,

potreboval by som poradit ohladne formatovania tagu 'ol'. Jedna sa o cislovanie za bodkou. Mam nasledujuci kus zdrojaku:

<style type="text/css">
OL {counter-reset:item}
LI {display:block}
LI:before{content:counters(item,".");counter-increment:item}
</style>

vystup je takyto:

1. a
2. b
2.1 aa
2.2 bb
2.3 aaa
2.4 bbb

..problem je v tom, ze miesto 2.3 by malo nasledovat 3, 4.. atd.....(podla zanorenia). V CSS som v zivote nerobil, akurat nejake zakladne veci. Predpokladam, ze pre ccs-kara :) to bude trivialna vec. Vie mi niekto poradit, ako to upravit ??

..za radu vopred dikk...
tiso
Profil
V IE ti to aj tak nepôjde, takže to budeš musieť číslovať natvrdo.
Str4wberry
Profil
Ve Firefoxu to IMHO také nepůjde, takže to budeš muset číslovat natvrdo. :–)
waltz
Profil *
...aj sa mi zdalo, ze som niekde cital, ze to nepojde.....tak to je fakt problem......aspon viem, ze to uz nemusim riesit :) ...natvrdo to kazdopadne riesit nemozem
Akacko
Profil
waltz
counter-increment podporuje jen opera.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0