21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
flying gentleman
Profil
tady je kod pro vsechny prohlizece:
*{padding:0;margin:0}
html,body{height:100%}
body{text-align:center;width:100%}
#levy{width:20%;background-color:silver;height:auto;float:left}
#stred{width:60%;background-color:black;height:auto;margin-left:20%;co lor:green}
#pravy{width:20%;background-color:gray;height:auto;position:absolute;l eft:80%;top:0px}

a tady pro ie:
*{padding:0;margin:0}
html,body{height:100%;width:100%}
body{text-align:center;width:100%}
#levy{width:20%;background-color:silver;height:auto;float:left}
#stred{width:60%;background-color:black;color:green;float:left;padding :0;margin:0}
#pravy{width:20%;background-color:gray;color:black;height:auto;positio n:absolute;left:80%;top:0px}

zkusil jsem to i v 800x600 a funguje to, takze mam dotaz, jestli to muze mit nebo ma nejaky velky mouchy????
zkousel jsem ie6 a ff 1.0.3, ted v opere8 a v ni je neco blbe spocitany,v mozille 1.7.6 taky facha
flying gentleman
Profil
html pak muze vypadat nasledovne:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
<title></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styl.css">
<!--[if IE]><link rel="stylesheet" type="text/css" href="styl2.css"><![endif]-->
</head>
<body>
<div id="levy">um Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum </div>
<div id="stred">Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem</div>
<div id="pravy">Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum</div>
</body>
</html>
bojars
Profil
flying gentleman: skús na ten layout hodiť link. Ja ti môžem ponúknuť pekelný test v IE 5.5, Opera 7.54 a Firefox 1.0.3 a rozlíšení 800×600.

:-)
flying gentleman
Profil
bohuzel neni na netu.
firefox 1.0.3 nemusis, vzdyt jsem psal, ze to v nem facha.
za tu operu bych ti byl vdecnej a ie 5.5 taky, ale jsem si 100% jisty,ze v ie 5.5 to fungovat nebude.
ted uz nemam cas, zitra sem hodim link a ty me reknes jak to vypada.diky
Anonymní
Profil *
cvachta.unas.cz/temp/2sl
Šlaha
Profil
Nechápu, proč by to nemělo fungovat
Acci
Profil
A já zas nechápu, co je na tom převratného
mylan
Profil
Len jeden detail, nie je už tento layout vymyslený? -> 3-col layout via CSS.
Spikee
Profil
Acci
Ani ja, 3stĺpcových layoutov je na internete veľmi veľa
La_ToRaNTe
Profil
Bože, 3 sloupcovej layout udělá kde kdo ..
Nechápu co tu řešíte.
flying gentleman
Profil
tak sorry, jen jsem se chtel zeptat.nebudte hned podrazdeni
Kajjak
Profil *
Tady jeste jedna alternativa

http://css.e-sign.cz/layouty/vychytany-tri-sloupcovy-liquidni-layout
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0