Autor Zpráva
suky
Profil
Zdar, nedari se mi prijit jak docilit tohoto:

Vsude jsem nasel centrovane pozicovani, ale ani v jednom nebyly sloupce! Poradte pls.
Mistr
Profil
suky
http://tiso.wz.cz/articles/vycentrovanie-obsahu-stranky.php
suky
Profil
Nepochopils, potrebuju tam nejak dostat ty sloupce...
widlak
Profil
<div style="width:800px">
<div style="width:100%;background-color:red">
logo
</div>
<div style="width:20%;float:left;background-color:green">
menu
</div>
<div style="width:80%;float:right;background-color:yellow">
hlavni
</div>
<div style="clear:both;width:100%;background-color:blue">
paticka
</div>
</div>
Bubák
Profil
http://css.interval.cz/layouty/
Jsou tam tři dvousloupcové layouty a hlavičkou a patičkou.
suky
Profil
Dik, nedoslo mi, ze muzou byt i tzv. podivy...
Bubák
Profil
Můžou být i tzv. nedivy...
http://kesolim.sweb.cz/dvousloupcovy_layout_bez_divu/
Manq
Profil
Bubák
Můžou být i tzv. nedivy...
:o). Možná suky myslel poddivy - vnořené divy :o).
suky
Profil
Manq
jj vypadlo mi jedno d, lae myslel jsem to tak ;)
Mistr
Profil
suky
Nepochopils, potrebuju tam nejak dostat ty sloupce...
Pochopil. Jen jsem předpokládal, že ten zbytek si už dotvoříš sám.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: