Autor Zpráva
liquid
Profil *
ahoj...
malinky problemek... pri kliknuti na strance na zalozku Css se stranka "posune" doprava... Nemuzu najit proc...
v com by mohl byt problem?
predem diky
tady
DJ Miky
Profil
Mně se sice neposune ve FF ani IE, ale bude to kvůli tomu, že tam jsou příliš dlouhá „slova“ bez mezer.

Řešením by bylo prosázet to mezerami, nebo dát <code> pevnou šířku a overflow:auto, pak by se u něj objevil posuvník.
liquid
Profil *
ve FF mi to taky blblo ...
ale mas pravdu bylo to textem... dosadil sem tam jiny text a vse oka...
a ted jiny problemek... proc nejni v IE kolem toho ramecek?
Manq
Profil
proc nejni v IE kolem toho ramecek?
Kolem čeho?
liquid
Profil *
kolem toho dlouheho textu v sedem poli
ff opera dobry ale ie nn

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0