Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jezedak Profil |
#1 · Zasláno: 1. 2. 2008, 01:18:51
Zdravím..potřeboval bych poradit.Má stránka se skládá ze 4 divů... Hlavicka;obsah,pravý sloupec;patička. Můj problém:když zadám obsahu a pravému sloupci nejakou výšku tak je to Ok...ale kdyz tak dam nejaky dlouhy text nebo neco podobnyho tak mi vyska zustava stejna a text pokracuje dal do pozadi... Neporadi mi tu nekdo jak to naprogramovat aby se mi výška divu zvětšovala s textem a zároveň měla zadanou minimální výšku? Ideální by ještě bylo, aby když se mi zvětší výška divu obsah,tak aby byl stejně vyskoký i pravý sloupec?? předem děkuji za rady
|
||
Mistr Profil |
#2 · Zasláno: 1. 2. 2008, 01:21:26
Jezedak
Jezeďáku, co třeba toto? http://css.interval.cz/clanky/vychytany-trisloupcovy-fluidni-layout-se -stejnou-delkou-panelu/ |
||
Jezedak Profil |
#3 · Zasláno: 1. 2. 2008, 13:10:01
Něco víc nepřehlednýho tam nemáš?? Jako jsou tam pěkný věci.. ale stejne to neresi muj problem... mrkni a klikni na: zajimave odkakazy...tam krasne uvidis v cem je zakopanej pes:-) www.camp-raholec.cz ...ale jinak dik
|
||
Manq Profil |
#4 · Zasláno: 1. 2. 2008, 13:12:30
|
||
Railbot Profil |
#5 · Zasláno: 1. 2. 2008, 13:13:08
Jezedak
Uber té arogence a přidej trochu snahy. Ten odkaz tvůj problém řeší. Divům bys mohl nastavit minimální výšku, pak se budou natahovat i dál. Simulovat stejnou délku sloupců lze obrázkem na pozadí jejich nadřazeného prvku. |
||
Jezedak Profil |
#6 · Zasláno: 2. 2. 2008, 19:42:54
Sorry...Ale to dík nemělo vyznít arogantně. nejhorsi je ze uz obrazek mam.... pro kazdy div jiny...
|
||
Manq Profil |
#7 · Zasláno: 2. 2. 2008, 19:44:00
Jezedak
Na linku ode mě máš vše popsané. |
||
Jezedak Profil |
#8 · Zasláno: 4. 2. 2008, 00:56:08
diký
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0