« 1 2 »
Autor Zpráva
trp.
Profil *
Zajímalo by mě proč si microsoft eště neudělal místo IE FireFox pak by lidi nemohli mít IE a já měl vo dost práce míň. Proč když mám ve FireFoxu border a onClick tak to nejde v IE a ten filter taky ne:). Chci se zeptat na ten border o zbytek mi nejde to je jen maličkost a zaniká to tam. Dal jsem to zatím na web aby ste mohli vidět co jsem splodil. Takže k problému u FF je bordel 5 pixelu od obrázku a vyplněn světlou barvou a do obsahu se vešli pouze 3. Za to v IE se tam vejdou 4 obrázky a border je sotva vidět. Stránky můžete vidět zde
Měsíček
Profil
Zajímalo by mě proč si microsoft eště neudělal místo IE FireFox pak by lidi nemohli mít IE a já měl vo dost práce míň.

IE je velmi dobrý prohlížeč, to, že to máš v každém jinak je tvojí chybou, že kóduješ špatně.

Chtělo by to celé překopat.
Manq
Profil
Tipoval bych to na IE v quirku. http://css.interval.cz/clanky/pracovni-rezimy-prohlizecu/
Stačí změnit <!doctype :o).
Měsíček
Profil
Stačí změnit <!doctype :o).

To je teprve polovina problému.

Jinak to co tam máš změň na :

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

Cituji :

S = standard (standardní režim, standards-compliant): stránka je vykreslována co nejlépe podle platných specifikací CSS

To znamená, že rozdíly mezi IE a FF se trochu zmenší a zamezí ti používání podtržítkových tagů což je velice dobře.
trp.
Profil *
No tak bych nechal IE ale všechny prohlížeče do stejnýho kódovaní.
Měsíček
Profil
??
Manq
Profil
zamezí ti používání podtržítkových tagů což je velice dobře.
Proč by to dělal? Bez podtržítkových hacků lze udělat web, který bude všude vypadat totožně, a to jak v quirku i stardardu.
Měsíček
Profil
Protože tady se o to pokoušel ;)

http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=7&topic=67 937

Bez podtržítkových hacků lze udělat web, který bude všude vypadat totožně

Přesně tak.
trp.
Profil *
Jak jsem změnil doctype tak mi nejde padding, není to divné?
Měsíček
Profil
ne
trp.
Profil *
O co jsem se pokoušel?
trp.
Profil *
Jak to mám udělat s tím paddingem?
Manq
Profil
tak mi nejde padding, není to divné?
Není to divné. Padding ti jde, jen je trochu jinak započítáván k šířce boxu (není). http://ie-brouci.dero.name/box-model.html
trp.
Profil *
nevykresluje to ani ve firefoxu
Měsíček
Profil
Popravdě řečeno ani moc nechápu proč zrovna "tady" používáš padding ..
trp.
Profil *
Vrátím si to zpátky :)
Měsíček
Profil
Nedělej to.
trp.
Profil *
A co mám udělat nejde mi padding nikde
Měsíček
Profil
Jde a jde ti správně tam šel špatně, tak zkus na to přijít hlavou a nevzdávej to .. jéje na co jsem ti dal odkaz na filtry .. stačí si tam najít padding a trochu si to probrat a příjdeš na řešení.
trp.
Profil *
Když už mluvíš o filtrech ty taky nejdou :)
trp.
Profil *
Takže mám jít na to dero.name a tam to předělat úplně všechno?
Měsíček
Profil
ano, zkrátka vymyslet jiný systém.
trp.
Profil *
Stejně to nechápu.
trp.
Profil *
A na demo.name se píše že se to projevuje v IE ale já nemám padding ani ve FF.
Manq
Profil
Takže mám jít na to dero.name a tam to předělat úplně všechno?
Myslím, že Dero to bude mít nějak zabezpečené. Nepůjde to tak snadno, mu to všechno změnit :o).
trp.
Profil *
Njn tak jsem se spletl ten můj kód předělat já to pochopil že si mám předělat svůj kód.
Měsíček
Profil
Co ho tak zvětšit a nebo ještě lépe psát pořádně .. jinak na demo.name jsem nic takového nenašel :o)
trp.
Profil *
Nechápu Vás tam co mám všechno předělat? :'(
habendorf
Profil
trp.

Má tohle cenu, ptát se tu dokola na každou kravinu? Nechceš si o tvorbě webu něco přečíst? Třeba tady dvaceti příspěvky řešíte primitivní boxmodel, k čemu je to dobré? Prostě si něco přečti, tohle je k ničemu.
trp.
Profil *
všechno bylo v pohodě než jsem tam dal doctype když si to vrátím tak to pude
tak práve nevím když se ptám jestli si to mám vrátit tak říkáte že ne tak co mám dělat
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: