Autor Zpráva
mokatahiii
Profil
Ahoj, poradte mi prosim jak odsadit tex v layoutu aby nebyl nalepenej na kraj? Margin ani padding nechci pouzivat zobrazuje se to nekorektne... Diky moc za odpoved
roberta
Profil
poradte mi prosim jak odsadit tex v layoutu aby nebyl nalepenej na kraj?
margin, padding

Margin ani padding nechci pouzivat zobrazuje se to nekorektne...
to nie je pravda, ono sa to zobrazuje korektne, len to treba pochopiť...

ak by si sem dal odkaz na tvoju stránku, poprípade kód, kde sa to "zobrazuje nekorektne", tak by sa ti dalo pomôcť...
mokatahiii
Profil
tadfy je css... rekneme ze chci v kazdym layoutu a kdekoliv jinde na strance mit padding 5px. Me to v mozile blbne nevim jak to udelat

CSS:

body {
margin : 0;
padding : 0;
text-align : center;
background-color : #fff;
font-family:Verdana;font-size:10px;color:black

}
/* layout */
#kontejner {
width : 900px;
text-align : left;
margin : auto;
background-image:url('pozadi.jpg');background-repeat:repeat-y;
}
#obalovaci {clear: both;}
#hlavicka {
width : auto;
height : 100px;
background-image : url('images/hlavicka.jpg') no-repeat;
background-color:#B0D1FF;
padding:5px
}
#horni_box {
width : 900px;
background-color: ;
}
#levy_box{width: 150px;float: left;background-color: #B0D1FF;}
#navigace{width: auto;margin: 0 150px 0 150px;background-color:#D8E8FF; border:3px}
#obsah_box{width: auto;margin: 0 150px 0 150px;background-color:#D8E8FF;}
#pravy_box{width: 150px;float: right;background-color: #B0D1FF;}
#paticka {
clear:both;
height: 35px;
background: url('images/paticka.gif') repeat-x;
background-color:#B0D1FF;
padding:5px
}

/* menu */
#menu {width: 100%; float: left; clear: right; font-size: 12px}
#menu ul {width: 900px;}
#menu ul.sub {list-style-type:none; margin: 0; padding: 0;}
#menu ul {list-style-type:none; margin: 0; padding: 0;}
#menu li {float: left; width: 150px;}
#menu ul.sub li {margin: 0; padding: 0px;}
#menu li {margin: 0; padding: 0px;}
#menu h3 {margin:0; border: 1px solid white; background-color:#304F7B;}
#menu h3 a {display: block; text-decoration: none; width: 100%;font-size:12px;color:white}
#menu h3 a:hover {background-color: #B1D1FF;color: #304F7B;width: 100%;}
ul.sub {position: absolute; z-index: 10; visibility:hidden;} /*pokud vynecháme tento řádek budeme mít při vypnutém JavaScriptu přístupné menu pod sebou*/
#menu ul.sub li {display: block; width: 100%; margin:0; padding: 0;}
#menu ul.sub li a {color: #D8E8FF;display: block; text-decoration: none; margin: 0; width: 150px; background-color: #4470B0; border-bottom: 1px solid white;}
#menu ul.sub li > a {width: 150px;}
#menu ul.sub li a:hover {background-color: #D8E8FF; color: #4470B0;}

#menu ul li.main:hover h3 a {background-color: #DDD; color: inherit;}
#menu ul li.main {position: relative;}
#menu ul li > ul.sub {position: absolute; z-index:10; visibility: hidden;}
#menu ul li.main:hover ul.sub {visibility: visible;}


#maciwebmenu {
position: absolute;
top: 5px;
right: 5px;
margin: 0;
padding 0;}
Dranel
Profil
mokatahiii
Už jsem sem psal, asi byla zase pretížená diskuse:

Musíš do sebe vložit dva divy, a až tomu vloženému, vnitrnímu, nastavit padding. Žádný problém pak nebude.
mokatahiii
Profil
Ahoj, tak uz jsem na t prisel, jak vlozit div do divu. Diky mooooc!

A celkove bych chtel podekovat tvurcum jakpsatweb.cz a vsem prispivajicim. Podnikam v realitach a rozhodl jsem se uz neplatit dost vysoke penize za tvorbu www, umel jsem html, ale ted uz celkem pronikam do css, ale uznavam ze bez vasich rad, bych to nezvldal.


DIKY!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: