Autor Zpráva
ZIMINIX
Profil
Když mám dvousloupcový layout, je nutné nastavovat širšímu sloupci s obsahem šířku?
Marty
Profil
Pokud ani jednomu sloupci šířku nenastavíš, roztáhnou se oba podle potřeby (šířky obsahu).
Obecně šířku nastavovat doporučuji.
ZIMINIX
Profil
Jenže když ji nastavím, tak to IE zmrví. Nebo neznáte někdo nějaký hack na IE?
Spikee
Profil
ZIMINIX
Čo zmrví?
ZIMINIX
Profil
Když ji nastavim i u pravého širokého sloupce, tak se mi zase špatně zobrazí ten levý. Je mezi nimi mezera. Opravud je to tak nutné?

Ve FF a v Opeře to ale běhá.
Marty
Profil
To je chybou špatné inplementace box-modelu v IE.
Používá se na to podtržítkový hack. Více třeba na Pixyho weblogu, má to tam v článkách slušně popsaný (explorerové síto).
ZIMINIX
Profil
Je podtržítkový hack validní a je ta šířka nutná?

Jinak za ten link díky.
Marty
Profil
Podívej se na: http://www.pixy.cz/pixylophone/2003_08_archiv.html#1061885333

Se šířkou prvků v IE jsou holt problémy, podtržítkový hack validní není.
ZIMINIX
Profil
Dobře. A teď se ještě naposled zeptám, je tam to nastavení šířky nutné?
Leo
Profil
Pokud ma jakykoliv element krome img nastaveny float, pak musi mit podle specifikace CSS urcenou explicitne i width, Leo
ZIMINIX
Profil
Levý sloupec s menu má nastavený float: left; a width: 15em; . Ale ten pravý vůbec není floatovaný, takže by tam tu šírku mít nemusel, ne?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.