Autor Zpráva
MVTgUn
Zdravím, jsem zde docela nový, a tohle by mě fakt zajímalo jak převedu design z photoshopu do html a ccs, totiz vím, ze se to v PS cele rozreze, pak se da ulozit pro web atdd.. jenze co stim pak? vytvori se mi nejaky index.htm a obrazy, ale co kdyz chci mit web daleko delsi nez je navrh v PS, nebo jak do toho dostanu redkacni system? predem diky za odpoved
fandaa
MVTgUn
Začni s HTML a CSS na JakPsátWeb.cz. Poté už budeš vědět oč jde.
A redakční systém? Začni s PHP a MySQL - Linuxsoft.cz - PHP..
panther
Musíš mít nějaký editor, ve kterém to celé napíšeš. Musíš znát HTML a CSS, aby jsi mohl z rozzřezaného designu nakodovat nový web.
Redakční systém potom, co budeš mít všechno nakódováno a nahráno na serveru, nainstaluješ na server, propojíš se stránkami a můžeš fungovat ;o)
Me69
Profil *
hm.. mam taky takovy problemek v ramci prevodu grafiky do html pomoci externiho css souboru..ve photoshopu jsem vytvorila stranky, rozrezala je a pomoci .button jsem to po kouskach zase naskladala k sobe. v html souboru jsem to propojila pomoci tagu <link bla bla/>, ale vytvořená grafika se mi zobrazí pouze v IE, v opere a v mozille neni grafika vubec videt
Railbot
Me69
Pomocí tagu link? Nechápeš základy a podstatu. Běž na nějaký web a podívej se, jak je to dělané.
Me69
Profil *
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css"/>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0