Autor Zpráva
qetinka
Profil
Potřebovala bych poradit s horizontálním vycentrováním tabulky. V IE mi to funguje, ale v Mozille ne, tam se mi to zarovnává vlevo.
Nebo by bylo lepší tabulku vůbec nepoužívat a poskládat obrázky nějakým modernějším způsobem? Ale jak? Díky moc :-)


http://stepanka.chytrak.cz/fotogalerie.html
Bubák
Profil
.stredni table {margin: 0 auto;}
qetinka
Profil
Díky moc, ale mohl bys to prosím popsat trochu podrobněji? Jsem začátečník.
A co myslíš, mám to nechat v těch tabulkách nebo nějak předělat?
Railbot
Profil
Díky moc, ale mohl bys to prosím popsat trochu podrobněji? Jsem začátečník.
Bubák ti napsal .stredni table {margin: 0 auto;}, podrobněji už to nejde. Přidej to do CSS.


A co myslíš, mám to nechat v těch tabulkách nebo nějak předělat?
Určitě předělat. Tabulky jsou na tabulková data, ne rozložení obrázku. Na to není tabulak ani potřeba.
qetinka
Profil
Aha, to bylo jednoduché, už mi to funguje, díky moc oběma :-)
Zkouším to teda bez těch tabulek na
http://stepanka.chytrak.cz/test.html

můžete mi ale prosím poradit, jak mít vedle sebe vždy jen 3 obrázky uprostřed stránky? Musím nějam doplnit clear both že? Ale kam a jak přesně prosím?
Railbot
Profil
qetinka
Asi nejsnadněji tak, že ty obrázky se vším zavřeš ještě do jednoho bloku s nějakou pevnou šířkou (aby se tam vešly jen 3 obrázky vedle sebe) a ten bude zarovnaný uprostřed (opět margin: auto)
qetinka
Profil
Jasně, takže asi nějak takhle? (viz minulý odkaz)

Akorát bych ještě potřebovala, aby ty 3 obrázky byly vycentrovaném v tom červeném (zatím jen pro názornost udělaném) rámečku. Udělala jsem ho 550px může být?

Ale jinak moc moc díky za radu :-)
Bubák
Profil
Možná něco najdeš na http://css.interval.cz/formatovani/
Railbot
Profil
qetinka
Marginem či paddingem.

u .card zkus (nebo margin) padding: 0 5px 0 6px, ale nebude to přesně kvůli té šířce 550px.
qetinka
Profil
No taky tam pátrám, včera jsem tam právě něco podobného našla, ale dnes se k tomu nějak nemůžu dopátrat. A co teda myslíš tak, jak jsem to udělal teď?
qetinka
Profil
OK, už je to docela fajn, určitě lepší než ta tabulka co? :-) Díky :-) Tu šířku těch 550 mám nechat?
Manq
Profil
Tu šířku těch 550 mám nechat?
No ano.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0