Autor Zpráva
Lukasmage
Profil *
potreboval bych moji stranku www.jef-clan.wz.cz s tabulkovym layoutem predelat do css layoutu a nak mi to nefunguje : P

kod :

<html>

<head>
<title> zkouska <title>
</head>
<body>

<style>

#obsah {position: absolute; width: 500px; top: 120px; left: 150px}

#hlavicka {position: absolute; width: 760px; height: 120px; top: 0px; left: 0px}

#levy {position: absolute; width: 150px; top: 120px; left: 0px}

#pravy{position: absolute; width: 110px; top: 120px; left: 650px}

</style>

<div id="obsah">Obsah s jakkoli divokým kódem a s patičkou</div>

<div id="hlavicka">Hlavička</div>

<div id="levy">Levý sloupec</div>

<div id="pravy">Pravý sloupec</div>

</body>
</html>


-------------------------------------------NEBO----------------------- --------------------------------


<html>

<head>
<title> zkouska <title>
</head>
<body>

<div style="position: absolute; width: 500px; top: 120px; left: 150px">Obsah s jakkoli divokým kódem a s patičkou</div>

<div style="position: absolute; width: 760px; top: 0px; height: 120px; left: 0px">Hlavička</div>

<div style="position: absolute; width: 150px; top: 120px; left: 0px">Levý sloupec</div>

<div style="position: absolute; width: 110; top: 120px ; left: 650px">Pravý sloupec</div>



</body>
</html>



btw : nevite proc mi IE nezobrazuje (nikde) zdrojový kod ?
mila
Profil
<title> zkouska <title>
Chybí ti tam lomítko.
Wan-To
Profil *
Jaký je problém? Jen ten zdroják?
habendorf
Profil
Styl patří do head, ne do body.
Lukasmage
Profil *
jo díky zkusim to : P
Lukasmage
Profil *
jo diky funguje mi to : )
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.