« 1 2
Autor Zpráva
lukyweb
Profil
tiso

Tak se mrkni na www.zoo-land.cz a koukni se na zdroják.
lukyweb
Profil
Měsíček

Před PSPad se tam snažim nacpat počídadlo. Ale zobrazí se mi jenom v IE . . Ve Firefoxu nebo Maxthonu se nezobrazí :(
Str4wberry
Profil
Odpovídám lukyhowebu:
To je tedy zrůdný kód, to jsem letos ještě neviděl…

Vycentruješ to snad takto:
Tohle si přidáš před značku </head>:
<style>
html {text-align: center}
body {width: 800px; margin: auto !important; position: relative}
</style>
sedmdesatpet
Profil
Preji fajn den odbornikum.
Zabrousil jsem na tuto debatu s obdobnym problemem (jde o zafixovani layoutu vzdy na stred plochy prohlizece i pri zmene rozliseni z napr. 1024x768 na 1280..... a vice, pokud by byl nekdo tak hodny a pomohl rozepisu muj problem, zaslu i zdrojak. Diky

— Moderátor (Ch): Tento příspěvek bude smmmazán, založ si vlastní vlákno. Nebo si alespoň přečti obsah tohoto. —
tiso
Profil
lukyweb - pozrel som, stačilo mi... Buď taký dobrý, a založ si v sekcii Práce a zakázky novú tému, kde bude napísané, že hľadáš niekoho, kto ti spraví stránky zadarmo... Robiť stránku v office - to sa nerobí!!! Práve kvôli tomu, aký kód to generuje...
vertigo4
Profil
lukyweb

Na popud tohodle tématu jsem napsal článek co by ti mohl pomoct....

Jak vycentrovat stránku?
tiso
Profil
vertigo4 - robíš mi konkurenciu?
Měsíček
Profil
Já sepsal článek o klikací hlavičce heč :))))) až bude dotaz tak hodím odkaz.
vertigo4
Profil
tiso
jj robím :) viz KODEX ČESTNÉ KONKURENCE :)))
tiso
Profil
vertigo4 - tak to rob poriadne!
vertigo4
Profil
tiso
hh no ja si budu dělat co chci a jak to chci.... to že ty máš stejný článek mě nezajímá a ani jsem si tvého odkazu nevšiml než jsem udělal článek....
lukyweb
Profil
Tak koukam že to asi nikdy nevycentruju..jedině, že bych to udělal v něčem jinym než publisher co? :(
Str4wberry
Profil
Odpovídám lukyhowebu:
Mnou uvedený kód jsi zkoušel?

jedině, že bych to udělal v něčem jinym než publisher co?
To by bylo lepší. Případně, jak psal kolega tiso, si nech web od někoho udělat.
lukyweb
Profil
Str4wberry

Jo zkoušel..ani se to nehne :(
Str4wberry
Profil
Odpovídám lukywebu:
Tak to jsi zkoušel špatně. Když si tento uvedený kód aplikuji na Tvůj web, stránku mám uprostřed. Ale nevadí, přejdi na druhou variantu.
lukyweb
Profil
Str4wberry

Přesně jsem to zkopíroval řádek před </head>. TO co je v těch složených závorkám mam červeně. Používam PSPad. Mohl bys mi prosímtě poslat kousek mého zdrojáku kde to máš vložený?
lukyweb
Profil
Tak už se mi to povedlo. Před <body> jsem přidal <center> a position změnil z absolute na relative. Přesto všem děkuju za čas kterej tady tomu věnovali.
Railbot
Profil
lukyweb
No, to jsi tomu nasadil korunu ;) Víš alespoň na co tam máš to pozicování?
Str4wberry
Profil
Odpovídám lukywebu:
Mohl bys mi prosímtě poslat kousek mého zdrojáku kde to máš vložený?
Teď už je to jedno, ale přidával jsem ten kousek stylu přímo v prohlížeči.

Ale zkus si (nechat) ten web udělat normálně — hlavní strana potom nebude mít 280 951 bajtů. :–)
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: