Autor Zpráva
mokatahiii
Profil
ahoj mam problem na teto strance s vyskou layoutu v ie6: http://rkliberec.kvalitne.cz/kariera

pote co do html vlozim toto: onmouseover="this.className='volna_pracovni_mista_normal'" onmouseout="this.className='volna_pracovni_mista_seda'" ...a nejedu mysi tam kde se tento tag aktivujetak se mi zkrati stredni layout na minimum a ignoruje postrani delku layoutu.

css:
/* layout */
#box_kontejner {
width:950px;
text-align:left;
margin:auto;
background-color:#6699ff;
overflow: hidden;
background-image:url('../background/kontejner.jpg');
background-repeat:repeat-y;
}
#box_obalovaci {clear:both;}
#box_hlavicka_logo {
width :auto;
height :140px;
background-image:url('../background/hlavicka.jpg');background-repeat:n o-repeat;
}
#box_hlavicka_obrazek {
width:auto;
height:140px;
background-image:url('../background/jested.jpg');background-repeat:no- repeat;
}

#box_horni {width:950px;}
#box_levy {width:190px;float:left;background-color:#d1dffb}
#box_obsah {width:auto;margin:0 190px 0 190px;background-color:white;}
#box_pravy {width:190px;float:right;background-color:#d1dffb;}
#box_paticka {clear:both;height:auto;background-color:#3c67c1;color:white;text-alig n:center}

/*obrazky na pozadi*/
.volna_pracovni_mista_seda {width:390px;height:100px;background-image:url('../kariera/image/tuzky _seda.jpg');background-position:left;background-repeat:no-repeat}
.volna_pracovni_mista_normal {width:390px;height:100px;background-image:url('../kariera/image/tuzky .jpg');background-position:left;background-repeat:no-repeat}


html:

<table>
<tr class="volna_pracovni_mista_seda" onmouseover="this.className='volna_pracovni_mista_normal'" onmouseout="this.className='volna_pracovni_mista_seda'">
<td style="padding-left:150px" valign="top">
<h2>-&gt;<a href="/kariera/volna-pracovni-mista.htm">Volná pracovní místa</a></h2>
<p>Spolupracujte s námi. Pozice vhodná i pro studenty nebo ženy na
mateřské dovolené. Práce vedená z domu. Nadstandartní provizní
systém.</p>
</td>
</tr>
</table>
Str4wberry
Profil
Odpovídám mokatahiii:
V Opeře se při stejném činu zase stránka hodně roztáhne. Jak jsem nakoukl do zdrojového kódu, říkám si, proč je použita tabulka? A ne např. <div> s levým paddingem a pozadím.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: