Autor Zpráva
mantisa
Profil
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Spodní okraj obalového divu</title>

<style type="text/css">

* {
margin: 0;
padding: 0;
}

html {
height: 100%;
font-size: 62.5%;
}

body {
height: 100%;
text-align: center;
font: 1.2em Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
background: #FFFFFF url('../img/bg.gif') repeat-x 0 0;
min-width: 770px;
padding-bottom: 100px; /* Simulates margin-bottom for wrapper in IE */
}

#wrapper {
width: 800px;
margin: 0 auto 100px auto;
border: 1px solid red;
height: 1000px;
}

</style>
</head>

<body>
<div id="wrapper">skfjdskfj</div>
</body>
</html>

spodní okraj obalového divu nebude fungovat ve FF, můžou za to 100% výšky v html a body, lze to nějak obejít? Krom vsunutí prázdného divu za ten obalový div.

Děkuji.
Manq
Profil
Divu #wrapper nastav display:table;. Potom bude vše fungovat.
mantisa - nepřihlášen
Profil *
Manq

Děkuji, vyzkouším, to jsem skutečně neznal...
mantisa
Profil
Manq

Děkuji velmi, Tvé řešení je funkční.

Jen bych se rád ještě zeptal, čím to? Proč to FF dělá. Něco nevím, nebo to je FF bug?
Manq
Profil
mantisa
Popravdě, když jsem zkoumal Tvůj problém, tak jsem zkoušel všechno možné a jediné co mi zafungovalo bylo display:table. Nevím, proč to funguje :o). Na to Ti možná odpoví nějaký znalec internetových prohlížečů.
mantisa
Profil
Manq

Každopádně Ti velmi děkuji.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: