Autor Zpráva
Lolooopop
Profil *
Mám problém, že když vložím do DIVU s pevnou šířkou a výškou obrázek a ten zarovnám na levo, tak se se mi posune ne uplně ke kraji, ale kolem 2 - 4 pixelů od okraje divu :-(...

<div style='width: 212px; height: 45px; float:left; display: block;'>
          
            <img src="images/vclanky.jpg" style="float:left" />

</div>
Lolooopop
Profil *
A další problém je, že když mám div a nastavím mu pevnou šířku a pak odsazení pomocí padding .. tak v Mozzile a Opeře se odsadí a protáhne se šířka... v IE se jen odsadí a šířka zůstává stejná :-(
Manq
Profil
Mám problém, že když vložím do DIVU s pevnou šířkou a výškou obrázek a ten zarovnám na levo, tak se se mi posune ne uplně ke kraji, ale kolem 2 - 4 pixelů od okraje divu :-(...
Nemáš třeba v externím stylopisu nějakou definici, kterou si bere DIV nebo IMG?

A další problém je, že když mám div a nastavím mu pevnou šířku a pak odsazení pomocí padding .. tak v Mozzile a Opeře se odsadí a protáhne se šířka... v IE se jen odsadí a šířka zůstává stejná :-(
Tipuju to na Box model. http://ie-brouci.dero.name/box-model.html Stačí vymazat nebo změnit <!doctype>.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0