| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| borek Profil |
#1 · Zasláno: 28. 2. 2008, 11:41:21
Nemáte někdo zkušenost, co se stane, když vložíte IE7.js (http://dean.edwards.name/IE7/) do stránky, která se pak zobrazí v Internet Exploreru 7? Dean doporučuje vložit skript takto:
<!--[if lt IE 7]> <script src="http://ie7-js.googlecode.com/svn/version/2.0(beta3)/IE7.js" type="text/javascript"></script> <![endif]--> Ale já nemám přístup přímo k elementu head a veškeré skripty vkládám voláním PHP funkce redakčního systému, takže IE7.js vložím v každém případě, pro všechny prohlížeče (v krajním případě můžu editovat šablonu stránky, ale do toho se mi zatím nechce). Zatím se zdá, že se IE7.js s reálným IE7 nijak nebije, ale třeba máte někdo opačnou zkušenost... Díky, Borek |
||
| Měsíček Profil |
#2 · Zasláno: 28. 2. 2008, 11:44:03
Mohu se zeptat co má tento skript za výhodu?
|
||
| borek Profil |
#3 · Zasláno: 28. 2. 2008, 11:48:05
Většina věcí, co v IE6 zlobí, pak najednou začne fungovat. Možná to není úplně dokonalé, ale právě potřebuju jednoduché a rychlé řešení.
|
||
| Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 28. 2. 2008, 13:04:06
Reaguji na borka:
„Ale já nemám přístup přímo k elementu head“ Podmíněné komentáře mohou být kdekoliv, nikoliv jen v <head>. Je tedy otázka, jestli může být kdekoliv i IE7.js. Nepřipadá mi jako moc dobrý nápad vkládat skript přímo z googlecode.com. Udělej si vlastní kopii na své doméně a když se ten skript bude s něčím tlouct, můžeš do něj snadno vlepit podmínku. |
||
| borek Profil |
#5 · Zasláno: 28. 2. 2008, 14:54:30
Nepřipadá mi jako moc dobrý nápad vkládat skript přímo z googlecode.com. Udělej si vlastní kopii na své doméně a když se ten skript bude s něčím tlouct, můžeš do něj snadno vlepit podmínku.
To jsem udělal, šlo jen o příklad. Nakonec jsem do redakčního systému přidal pár řádků PHP, které detekci prohlížeče dělají na serveru. Pro mé účely to asi stačí. Díky, Borek |
||
| Chamurappi Profil |
#6 · Zasláno: 28. 2. 2008, 14:57:49
Reaguji na borka:
V tom případě nezapomeň na Vary: User-Agent. |
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0