Autor Zpráva
zila
Profil *
Dobrý den,
jakým přikazem načtu font na web když ho mam náhran ve složce s indexem.V Exploreru mi to jde ale v Mozille ne.Předem děkuji za odpověd
jijik
Profil *
Nedelej to
Joker
Profil
zila
jakým přikazem načtu font na web
Bohužel, žádným.
e
Profil *
V IE by to mohlo fungovať, ale skúsenosti s tým nemám.
zila
Profil *
Ahá takže si mám prostě zvoli jiný font achjo to jsem myslel že půjde podobným způsobem jako načíst externí stylopis
zila
Profil *
Opravdu to nejde nějakým způsobem vždyt stylopis také načítam
roberta
Profil
http://interval.cz/clanky/dynamicke-nahrazovani-textu/

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: