Autor Zpráva
huhol
Profil *
Ahoj, potrebuju nutne pomoct. Vim, ze prima definice stylů v HEAD musi mit pred sebou krizek - #hlavicka blebleble atd. Potom, kdyz je chci pouzit v BODY zadam: <div id="hlavicka">. Ale co kdyz to nechci delat v HEAD? Chci to udelat externim stylopisem, ale nevim jak to mam potom zapsat. Do toho extreniho stylopisu se prej pred to nepise krizek, a pak nevim, co mam napsat do body. <div id=""> taky nejak ne, nebo co. Mam to proste popleteny. Muzete mi nekdo napsat jak to je? Diky
Str4wberry
Profil
Odpovídám huholu:
http://www.jakpsatweb.cz/css/css-prakticky.html
Manq
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/css/css-uvod.html
vertigo4
Profil
huhol
myslím, že jsi mimo... (neber to ve zlém)
definice stylů se neliší v tom, jestli je vložená přímo do stránky či je externě uložená jako soubor...
navíc # definuješ ID (div id="block" ...) a pomocí "." definuješ class (div class="block")

takže ten křížek se píše do jakéhokoliv vpisování stylů (kromě tedy toho přímého u prvku (div style="......")

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: