Autor Zpráva
HGD
Profil
Mam takovej problémek, a už nevim co s tim...
mam formulářv tabulce. Vlevim TD na řádku je popis k inputu, a dělam kontrolu přes JS, kde když je to špatně vyplněný, tak se vlevo od Inputu vypíše text.
A ted de o to, že ten text se vpisuje do <SPAN></SPAN> kterej je v TD s tim popiskem, a já bych potřeboval tuhle chybu zarovnat doprava, aby to jakoby sedělo u toho inputu, a ten popisek je zarovnanej doleva.

Ad sem dělal co sem dělal, porád to nějak hapruje :(
zkoušel sem float: left; ale to zase se ten popisek posune nahoru, jak se tam podtim zlomí řádek

Prosim HELP, já už sem z toho nestastnej, síky moc
jijik
Profil *
ukaz kod
HGD
Profil
1 řádek z tabulky stačí ne ...? beztak sou všechny "stejný"

<tr>
    <td width="35%" height="30">* Název:<span class="f-error" id="er"></span></td>
    <td>
     <input type="text" name="name" size="35" onFocus="if(this.value==this.defaultValue)document.getElementById(\'er \').innerHTML=\'\'"></td>
   </tr>
Manq
Profil
Proč ho, prosím tě, děláš v tabulce? Jinak, pokud jsem tě správně pochopil (omluv mě, jestli ne), tak by mělo stačit display:block; a text-align:right; pro span. Ale tabulkou je to na nic.
HGD
Profil
a jak to mam dělat jinak? Mě se formuláře do tabulky docela dobře stylujou, až na něco :)
Manq
Profil
HGD
Normálně, krompáčem :o). Přiuč se třeba zde http://www.plavacek.net/formulare/.
HGD
Profil
tak to teda newim, s labelama atd sem nikdy nedělal :( sice dost divný na to co už mam " za sebou ", ale vždycky sem cpal formuláře do tabulek, popř DIVy
Ty stránky sem koukal a i zkoušel, ale bych na tom nechal nervy než bych z toho dostal něco takovýho:
Manq
Profil
HGD
Nevidím na tom nic složitého. Pohraj si s CSS a na tabulky se můžeš vykašlat. Pokud takto styluješ formuláře poprvé, tak to možná chvilku potrvá, než na to přijdeš.
HGD
Profil
newim, zejtra si s tim pohraju a uvidim... proč je v LABEL to for="" ???
Mistr
Profil
HGD
proč je v LABEL to for=""
http://www.jakpsatweb.cz/formulare-4.html#label
HGD
Profil
a když do LABEL nedam for nebo do INPUT id tak se nic neděje ne? jenom že to nebude fungovaz ten focus
jijik
Profil *
http://www.plavacek.net/formulare/stylovani-formularu.html
HGD
Profil
to už sem někdo psal, ale mě de oo, že když to tam nedam, tak se zase tak moc nestane ne ?
Měsíček
Profil
Proč se ptáš na takovou blbost a sám si to nevyzkoušíš?
HGD
Profil
no, to taky newim proč se na to ptam ;o)

Tak mi někdo řekněte, jak mam dostat LABEL do půlky textarey jak je tomu vejš na obrázku
Manq
Profil
jak mam dostat LABEL do půlky textarey
A ty mi zase řekni, proč dáváš label do textarey? Přečti si ještě jednou Plaváčkův web.
HGD
Profil
tak já už newim, mi někdo poradte jak to mam nastylovat...zlatá tabulka
Plaváček
Profil
HGD

Takto jednoduchý formulář klidně ponechej v tabulce.
HGD
Profil
No já sem si zrovna řikal, takovýchto formulářu mam mraky, neboť jsou všechny v administraci pro nastavová atd
HGD
Profil
no, a poradí mi někdo? já vůbec nevim jak to zarovnat, tak, jak chci :(
Plaváček
Profil
HGD

Neporadil jsem ti snad?
HGD
Profil
dobrý, už sem to dal "dokupy", vrazil sem tam ještě jednu buňku se zarovnáním vpravo

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: