21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
cvachta.unas.cz/temp/skola/index.html

Mam tam menu, gecko v poho - ale Vsichni ie spatne !
Dokonce v 6 je tam kontakt a podtim jeste akt
Nevi nekdo co stim? Kdyz mam doctype to co mam tak tam mam takovy mezery vpravo ... FF to nedela, to floatovani taky blbne - co stim ?
Anonymní
Profil *
<div style="clear: both"></div> až za #menu?

(ale zajímavé to je, to rozhodně)
Anonymní
Profil *
No uz to resim celkem dost dlouho ! A fakt moc moc potrebuju pomoci !

Ma nekdo nejake jine reseni ?!
peta
Profil *
ja to resim br-kem :)
- predevsim do href musis neco napsat
- to podtrhavas, proc span, proc ne "u"? Kdyz pro nic, je to o 3 znaky kratsi
- float mas sirku pevnou v px, proc? jedna se tam o znaky, dej tam 7em treba
- menu neni typu display:inline-block , coz zpusobuje nejake problemy v IE
- font-family: Garamond; Jsi si jisty, ze tento font maji vsichni v PC? V pripade, ze ne Opera si zvoli nejaky, Firefox take nejaky a IE jeste treti.
- co pouzit pro pozadi usporny zapis? viz www.w3c.org, kdyz si das CSS zvalidovat, tak ti ho soucasne zjednodusi

<div id="menu">
<a href="#" title=""><u>I</u>nformace</a>
<a href="#" title=""><u>I</u>nformace</a>
<br />
</div>

#menu {display:inline-block}
#menu a {display:block;width:7em;float:left}
#menu a:hover
{background: #BFC7FB url(2.gif) right top no-repeat;}

Mno, nevim, zda ti to nejake problemy odstrani, kdyz tak si nejake menu okopiruj z
www.volny.cz/peter.mlich/www.htm
nebo z nejake stranky v referencich, treba rar.cz je tomu podobne
www.volny.cz/peter.mlich/aref.htm

Jinak vzhledove je to zajimava stranka.

Reseni takoveho problemu se dela tak, ze si udelas kopii a na te kopii postupne jednotlive veci odmazavas, dokud se problem nespravi.
Konkretne tobe to dela radek
DIV#page {}
takze tam mas neco spatne.
postupuji dal, odmazavam z toho radku...
a nelibi se mu WIDTH: 750px;
Cili chova se to presne podle toho, jak jsi napsal, pri prekroceni with 750 se to pokusi zalomit a pak to soucasne roztahne. Proc oboji? Protoze je to IE :)
kdyz tam dam 800, tak je to v poho.
Se width nejak pobije s marginy, ze se to nezarovnava u floatovanych prvku v IE spravne. Osobne bych tam width nedaval zadnou.
peta
Profil *
zajimave je, ze pro 400px to take spravne zalomi :) Zkratka IE, od nej nemuzes cekat zazraky spravneho formatovani
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0