Autor Zpráva
peta
Profil *
Da se nejak centrovat pismeno pod letter-spacing?

<pre id="xxx">
xox
oxo
xox
</pre>

Kdyz dam #xxx {letter-spacing:0.3em}
pak to vypada (mam kolem ramecek)
|x o x |
|o x o |
|x o x |
To by neva, dorovnam padingem, jenze ja mam jeste pismenka bold a to bold ma pozadi
<pre id="xxx">
<b>x</b><b>o</b><b>x</b>
<b>x</b><b>o</b><b>x</b>
<b>x</b><b>o</b><b>x</b>
</pre>

Takze to pak vypada pri vyhrane hre:
|##o x |
|o ##o |
|x o ##|
# = "x" + tmave pozadi

#xxx b {text-align:center} NEFUNGUJE

Cili, chci, aby pismenka BOLD byli uprostred, jek to mam udelat?
Je to zapis partie 3x3 piskvorky. Nechci to davat do tabulky, chci, aby to pokud mozno i bez css vypadalo stejne.
Obsah pre vyplnuji javascriptem jako <b></br> a <br /> a &nbsp;

Zdrojak je na www.volny.cz/peter.mlich/x/p.htm
(hru upravuji, funkcni je nekde na webce)
Fred
Profil
Kdyb jsi dal

b{display:block;float:left;text-align:center;width:20px;}
pre{display:block;width:60px;text-align:center}

šířka b je 1/3 šířky pre, testováno pouze ve firefoxu

Tak by to fungovalo v případě, že by to celé nebylo narvané v bňce tabulky, se šířkou 30px. Zkus si to bez té tabulky a pak to doupravíš.
Teˇtam máš tohle
<td class="zn0" width="30"><pre id="posl">&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br />&nbsp;<br />&nbsp;</pre>
</td>
peta
Profil *
Float tam ja nechci. Uz tak je tam kodu a kodu. Sem chtel nejaky usetrit tim, ze to napisi prave takto do pre. Jak tam das float, pak musis pridat clear, aby ti v IE nevymazaval pismenka na strance.
Navic tve reseni je pri zvetseni pisma nutne upravit na EM. Asi se na to vybodnu a dam to cele do tabulky. stejne tam mam idcka a tak.

---
Pak jiny dotaz. Napadlo mne udelat piskvorky do textarea, plocha 20x20. Jak bys to resil? Da se menit nejak barva?
---
Napadlo mne udelat 2 textarea, jednu dat do pozadi. Do prvni vpisovat kolecka, do druhe krizky a pozicovanim to prekryvat.
:Vyhoda: je, ze nemusis vygenerovat 16k tabulku pro 400 policek, ale jen 2 textarea po 400 znacich. (slo by zmensit sledovanim onmouseover a onclick pro celou tabulku, ale stale by to bylo min 10k nove vygenerovaneho kodu)
:Nevyhoda: je, ze bez css jsou to 2 policka pod sebou
peta
Profil *
Fred: Jj, to prepisovani udelam do tabulky :) A uz vim i jak, abych se vyhl IDckovani :) celou ji tam budu vpisovat
peta
Profil *
Hotovo, to prepisovani :) je to o 100 byte mensi, zdrojak. Pryc aj s pre jakymsi...
www.volny.cz/peter.mlich/hry/pisk3b.htm
Zustava mi jen ten problem s textarea
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.