Autor Zpráva
HGD
Profil
Mam takovej problémek, dělam horizontální menu, kde každý z odkazů má jinou šířku a jako pozadí je obrázek, kterej se roztahuje, a po najetí na odkaz se dole objeví taková šipečka.
Problem je v tom, že je dole, veprostřed (ukazuje nahoru) a jako pozadí už mam ten obrázek
Měsíček
Profil
jo díky za informaci :) a teď by bylo dobré kdyby jsi sem hodil odkaz.
HGD
Profil
chtěl sem tohle
ale nakonec bude pozadí všude stejně široký, takže udělam 1 brázek
Manq
Profil
Proč to neuděláš jako border-bottom? Šlo by to samozřejmě více způsoby, ale tento je, při takovém pozadí, nejjednodušší.
Dranel
Profil
Manq
Co? Dělat šipečku borderem? Nebo máš na mysli jen menu, kde se změní border?
Manq
Profil
Dranel
Borderem dělat tu šedou tenkou linku a při hoveru jen na center bottom dát tu šipku.
Mufna
Profil
Navazuji na tohle téma. A jak udělat, aby odkaz, na který se klikne, "zůstal stát" ? Řekl bych, že by to šlo nějakou PHP funkcí, ale zatím nevím jak na to. Zatím mám tento kód (někde sem nechal původní a href, u prvních dvou odkazů je to, co bych tam chtěl mít). Samozřejmě, že inspiraci k tomuto jsem našel na netu

Tohle asi spíš patří do PHP tématu, ale když jsem viděl dnes toto vlákno, tak navazuji ...

function wrt_admin_menu() {

   function switch_current() {}
?>

  
  <div id="menuMain">
    <ul id="menuPoint">
      <li class="first"><a href="./insert_car.php?current=1">Přidat vůz</a></li>
      <li><a href="display_cars.php?current=2" class="current">Seznam vozĹŻ</a></li>
      <li><a href="top_pointer.html?current=3">SERVICES</a></li>
      <li><a href="top_pointer.html?current=4">PRIVACY</a></li>
      <li><a href="top_pointer.html?current=5">CONTACT US</a></li>
      <li><a href="top_pointer.html?current=6">SITE MAP</a></li>
    </ul>
  </div>

<?php
  return;
}
Jan Tvrdík
Profil
Mufna
1. Měl jsi založit nové téma
2. Nechápu, co znamená zůstal stát
Manq
Profil
Mufna
Nemyslíš něco jako aktivní položku menu?
Str4wberry
Profil
Odpovídám Janu TvrdíkoviManqovi:
Mufna: Dynamicky přidávat CSS třídu 1 odkazu

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0