Autor Zpráva
Loraine
Profil *
Ahoj, mám takovou prosbu.Potřebovala bych poradit s odkazy.Dělám stránku pro kamarádku, v CSS.Nyní se snažím přijít na kloub odkazům, nevím proč, ale fungují jen v IE. Mozilla a Opera je naprosto ignoruje.Stránka je stavěná i s odkazy a se vším jako už jedna moje stránka a tam vše funguje normálně.Vůbec nevím co s tím, zkusila jsem snad všechno, vůbec nevím kde je chyba :( Nějaký hack je tu snad zbytečný ne?

Odkaz na stránku
http://cervici.hu.cz

Odkaz na stylopis
http://cervici.hu.cz/style.css

předem děkuji za radu, beztak to zas bude nějaká primitivnost, ale jsem na to asi fakt krátká
Medvídek
Profil
<div class="info"><a href="index.html"></a></div>
<div class="gbook"><a href="gbook.html"></a></div>
<div class="prace"><a href="prace.html"></a></div>
<div class="kontakt"><a href="kontakt.html"></a></div>
Proč nemáš nic mezi tim <a href></a> ?
ladik
Profil
Loraine
Lištu s odkazy překrývá absolutně pozicovaný DIV s třídou .padocas, řešení:
1. odstranit tento DIV, je prázdný, jeho odstraněním se na stránce nic nezmění (krom toho, že budou fungovat odkazy)
nebo, pokud ten DIV tam musí být:
2. upravit v CSS:
div.info a, div.gbook a, div.prace a, div.kontakt a {position: relative; z-index: 1;}
Loraine
Profil *
Tam přece není nic třeba, aj na té mojí stránce tam nic nemám a funguje to uplně normálně, je to zapsané ve stylopisu

div.info a {
float: left;
width: 49px; height: 26px;
margin: 0px;
background-image: url( 'images/mcerv2.jpg' );
background-repeat: no-repeat;
}


nevim proč by to tady mělo být jinak
Loraine
Profil *
ladik: tý brdo, tak to by mě nenapadlo, mám v tom strašný guláš, moc jsi mi pomohl děkuju, už to funguje ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0