Autor Zpráva
Mufna
Profil
Zdravím Vás. Poradíte někdo, proč mi nejde záložkové menu ? Menu se načítá do stránek skrz php přes funkci (to by ale nemělo mít žádný vliv). Normálně mi menu funguje, ale jako záložkové nikoliv.

.menuBookmarks {
	width:100%;		/* puvodne AUTO, zmeneno kvuli systemu zalozek (float) */ 
	padding-top:20px;	                /* nelze margin - pak odjede v FF i levy sloupec */
	font-size:0.82em;
	font-weight:bold;}

.menuBookmarks ul {
	list-style-type:none;
	margin: 0 0 0 10px;	                /* PRIDANO kvuli odstupu zalozek */
	text-align:center;}

.menuBookmarks li {
	float:left;
	display:inline;
	padding:5px;
	margin-right:15px;
	white-space:nowrap;
	background:red;}

.menuBookmarks li.active {
	border: 1px solid black;
	background-color:yellow;}

.menuBookmarks li a {
	text-decoration:none;
	color:#000;}

<div class="menuBookmarks">
    <ul>	
      <li><a href="./insert_car.php">- Přidat vůz -</a></li>
      <li class="active"><a href="./display_cars.php">- Seznam vozĹŻ -</a></li>
      <li><a href="./logout.php">- Logout -</a></li>
   </ul>
</div>
Str4wberry
Profil
Reakce na Mufnu:
Vzhledem k dnešnímu datu a datu založení vlákna jsi již na řešení mohl přijít sám. Je tomu tak? Nebo bys stále uvítal řešení?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: