Autor Zpráva
daend
Profil
Ahoj. Mám následující, pro mne neřešitelný problém s CSS, pouze ve Firefoxu 2.0.0.13 (ale asi i jiné verze)

mám několik divů nad sebou s třídou .list-box ve kterých je nějaký obsah. Styly pro třídu .list-box jsou následující:

.list-box {clear:both; margin:10px 0 10px 0; padding:10px 0 20px 0; overflow:auto;}

uvnitř tohoto divu prostřednictvím skriptu po najetí myši měním jinému divu (.convertor) display:none; na display:block;
Bohužel se mi díky overflow:auto u .list-box div schovává ve Firefoxu pod další div .list-box.

Overflow:auto ale musí bezpodmínečně u divu zůstat aby se přizpůsobil velikosti obrázku který v něm má float:left.

Styly pro .convertor (zkracene):
.convertor {position:absolute; z-index:999 !important; display:none; text-align:right; background:.....něco něco....}

Špatně se to popisuje, takže konkrétní příklad: http://www.my-krakow-apartments.com/ zadejte si nějaké datum aby se vám zobrazily ceny a najeďte myší na ikonku s dolarem a librou vedle Total Price u nějakého apartmánu. U prvního řádku v pohodě, ale druhý a třetí mi již vzhledem k pozici zajíždí pod obsah následujícího divu .list-box.

Podle toho co se mi podařilo vygooglit se snad jedná o problém přímo Firefoxu, ale mne zajímá zda se to nedá nějak obejít? Například pomocí -moz-dev... ?? Poraďte prosím.
Davex
Profil
Moc dobře nechápu ten důvod k použití overflow: auto. Nebylo by lepší dát na konec bloku čistič?
daend
Profil
čistič by mi nepomohl například na stránce kde je jenom popis http://www.my-krakow-apartments.com/RelevanceSearch.aspx?SearchedPhras e=apartment by ho podle mne stejně obrázky které mají float:left přetékaly a div by se na výšku neroztáhl na velikost obrázků. Nebo ano? No můžu to v práci vyzkoušet, teď jsem doma. Na druhou stranu mi připadá zbytečné dávat tam třeba prázdný div nebo span, který to bude čistit.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: