Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Stope Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 4. 2008, 13:25:51
zdravím...tahle možnost asi vůbec neexistuje, ale chtěl bych se zeptat, jestli je možné přiřadit externí soubor .css jen určité oblasti stránky (např. div). Chci ve stránkách použít galerii ThickBox, která vyžaduje vlastní .css a to se mi z nepochopitelných důvodů bije s .css pro samotné stránky.
Existuje možnost, jak přiřadit thickbox.css pouze té oblasti, ve které bude galerie? |
||
Venca V Profil |
#2 · Zasláno: 28. 4. 2008, 13:31:30
Stačí ve Thickboxu přepsat adresu k externímu stylu na tvůj původní stylopis a nastylovat Thickbox v něm. Dej Ctrl+C ve stylu Thickboxu, Ctrl+V do tvého stylu a tam si případně přejmenuj třídy/identifikátory, které se ti tlučou s těmi dříve použitými.
|
||
katulienka Profil * |
#3 · Zasláno: 28. 4. 2008, 13:32:13
nechapem, co sa bije. urcite to vsak pouzit mozes. len nazvy do soubor.css pouzi ine ako su pre thickbox (napriklad ak je v Thickbox pouzity nazov header, v soubor.css pouzi header2)
|
||
Stope Profil * |
#4 · Zasláno: 28. 4. 2008, 14:05:38
já právě taky nevim v čem je problém...v thickbox.css (snad) všechny položky začínají TB_ ... Ono to dělá dost specifické podivnosti: například když vnořím seznam do seznamu, zarovná mi to ten druhá do stejné úrovně s prvním (jako by nebyl vnořený), nebo mi zruší padding u h1...
nejsem zas až tak neschopný co se týče css, ale tohle mě poněkud mate... |
||
Bubák Profil |
#5 · Zasláno: 28. 4. 2008, 14:17:31
V podstatě je jedno, jestli je CSS v jednom souvoru, nebo třeba v deseti, platí jednoduchá pravidla.
tohle mě poněkud mate... Dej odkaz, snad nás to nezmate. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0