Autor Zpráva
randalfien
Profil
Ahoj, prosim koukněte mi nekdo na tyhlecty moje stránky . Nemůžu přijít na to proč se v IE v tom menu přidává jakýsi meziřádek.. padding je v tom nevinne, kdyz ho vypnu vypada to v IE porad stejne jen v mozille se to scvrkne.. taky je v IE nejaky nežádoucí odsazení u toho levého sloupce.. prosim, kouknete na to nekdo kdo tomu rozumite, toho kodu tam neni moc.. DIK
Nox
Profil
margin?
vertigo4
Profil
randalfien
nedávno jsem měl podobný (stejný) problém --> http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=75002&foru m=5&page=-1
randalfien
Profil
aha, tak to sem měl asi vic hledat nez hned postovat, diky moc..
Měsíček
Profil
Možná za to může

line-height:2em;
nebo také padding.
mirda79
Profil *
Dobrý den všem. Prosím o radu, proč se mi IE odsazuje menu o několik px doleva. Mělo být zarovnané zároveň s hlavičkou. V ostatních prohlížečích se zobrazuje správně. Jsem začátečník, takže je to možná nějaká úplná blbnost :-(.
Moc díky předem za každou radu

tady jsou ty stránky: www.sinab.cz

Mirek

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: