Autor Zpráva
Ronny
Profil *
zde

Zdravim... mam problem s tim, ze se mi DIV ve firefoxu nenatahne tak, jak v opere nebo v IE... neexistuje na to nejaky hack, nebo nevedli byste pls, jak to napravit?
J
Profil *
Obvykle se natahuje. Když ne, je to zpravidla tím, že chybí čistič před uzavřením divu obsahujícího plaváčky.
Ronny
Profil *
J
jaky čistič? ... s tímhle jsem se zatím nesetkal...
yFang
Profil
Ronny
jaky čistič? ... s tímhle jsem se zatím nesetkal...
Prostě máš nějaký element, který je pod těmi co mají float, a ten má nastavený clear:both;.
Ronny
Profil *
yFang
no a jak muzu tedy tento problem vyresit? ...moc se totiz nechytam..
panther
Profil
Ronny
pokud máš třeba hlavičku, levý, pravý sloupec a patičku a chceš, aby byly oba sloupce stejně dlouhé, pod div id=pravy dej do kódu <hr style="clear: both;">. Místo hr můžeš použít jakýkoliv jiný element
Ronny
Profil *
pantherděkuji, pomohlo mi to

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: