Autor Zpráva
Jozefe
Profil *
Ahojte nerozumim se moc css a muj programator ted neni k dosahu tak mozna to tu nekdo bude vedet takze

css kod

/* CSS Document */
body {
margin:0;
padding:0;
background:#000; text-align:center;
font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size:12px;
line-height:20px;
}

a {
color: #050200;
text-decoration:underline;
font-size:12px
}

a:hover {
color: #999999;
text-decoration:underline;
font-size:12px
}

h1 {
font-size:16px;
color:#C30705
}

#toptop {
width:771px;
background: #000;
color:#FFFFFF;
font-size:11px;
bottom:0px;
margin:0px auto;
padding:5px
}

.topvlajky {
margin-left:250px;
}

.topvlajky img {
margin-left:5px;
}

#hlavicka {
padding:0px;
margin:0px;
width:771px;
height:183px;
background: #000;
}

#obsah {
width: 770px;
margin:0px auto;
text-align:left;
background-color:#fff;
}

#pravypanel {
float: right;
width: 271px;
height:499px;
bottom:-100em;
background-color:#D6D6D6;
}

#pravypanelobsah {
}

#hlavnipanel {
height:499px;
background-color:#FFFFFF;
padding-right:10px;
}

#hlavnipanelobsah {
margin:0;
padding-left:10px;
padding-top:15px;
padding-right:10px;
text-align:left;
background-color:#FFFFFF;
}

#paticka {
width:771px;
margin-top:30px;
padding: 10px;
margin:0px auto;
background: #000;
color:#FFFFFF;
font-size:11px;
bottom:0px
}

#patickaleft {
float:left;
padding: 10px;
background: #000;
color:#FFFFFF;
font-size:11px
}

#patickaright {
float:right;
padding: 10px;
background: #000;
color:#FFFFFF;
font-size:11px
}

hr.cleaner {
clear: both;
display: none;
}

#topmenu {
width:771px;
height:60px;
background: #000;
}

#topmenuobsah {
float:left;
margin-top:20px;
margin-left:20px
}

#topmenu a {
color:#FFFFFF;
font-size:11px;
font-weight:bold;
margin-left:5px;
margin-right:5px;
text-decoration:none
}

#topmenu a:hover {
color: #999999;
font-size:11px;
font-weight:bold;
margin-left:5px;
margin-right:5px;
text-decoration:none
}

.logo {
float:right;
margin-right:10px;
bottom:0px
}

.login {
width:100%;
background-color:#000000;
font-weight:bold;
color:#FFFFFF;
height:25px;
padding-top:8px;
padding-left:20px;
margin-top:15px
}

.input {
width:120px;
border:#000000 solid 1px
}

.logins {
margin:0;
padding: 2em 0em 0em 4em;
text-align:left
}

.loginl {
margin-left:13px;
width:122px;
background-image:url(img/login.jpg);
border:none; color:#FFFFFF;
font-weight:bold;
height:22px;
font-size:11px
}



html kod

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css"> 
<!--[if IE 6]>
<style>
#obsah
{
width: 771px;
margin:0px auto;
text-align:left;
background-color:#fff;
}
#pravypanel
{
float: right;
width: 250px;
height:500px;
background-color:#D6D6D6;
}

</style>
<![endif]-->
<title>Mafia Game Projekt</title>
</head>

<body>
<div id="toptop"><?php echo $text[4][$sprache];?> : <?php echo $mafianov;?> | <?php echo $text[5][$sprache];?>: <?php echo $online;?> | <?php echo $text[6][$sprache];?>: <?php echo date('H:i');?> <span class="topvlajky"><strong><?php echo $text[589][$sprache];?>:</strong> <a href="index.php?lang=sk"><img src="img/sk.gif" /></a><a href="index.php?lang=cze"><img src="img/cze.gif" /></a><a href="index.php?lang=de"><img src="img/de.gif" /></a></span></div>
<div id="obsah">
<div id="hlavicka">
<a href="http://www.mafiagameprojekt.com/"><img src="img/top.jpg" width="771" height="183" alt="Mafia Game Projekt hlavicka" border="0" /></a>
</div>
<hr class="cleaner" />
<div id="topmenu">
<div id="topmenuobsah">
<a href="index.php?page=home"><?php echo "".$text[8][$sprache]."";?></a>
<a href="index.php?page=registration"><?php echo "".$text[9][$sprache]."";?></a>
<a href="index.php?page=forum"><?php echo "".$text[590][$sprache]."";?></a>
<a href="index.php?page=mgp_team"><?php echo "".$text[13][$sprache]."";?></a>
<a href="index.php?page=links"><?php echo "".$text[16][$sprache]."";?></a>
<a href="index.php?page=rules"><?php echo "".$text[591][$sprache]."";?></a>
</div>
<div class="logo"><img src="img/logo.jpg" alt="logo MGP" width="233" height="53" border="0" /></div>
</div>
<div id="pravypanel">
<div id="pravypanelobsah">
<?php
include "login.php";
?>
<div id="hlavnipanel">
<div id="hlavnipanelobsah">
<?php 
if (isset($_GET['page'])) {
$page=$_GET['page']; 
$dir=""; 
if (is_string($page)) { 
if (file_exists($dir.$page.".php")) 
include($dir.$page.".php"); else{ 
 } 
}else{
include "home.php";
 } 
  }else{
include "home.php";
 } 
?>
</div>
</div>
<hr class="cleaner" />
</div> 
<div id="paticka">
<div id="patickaleft">Copyright © 2008 by Mafia Game Projekt</div> <div id="patickaright">Tu môže ísť tiež nieco</div>
</div>
</body>
</html>


chyba je v tomto tu mate obrazok ... chybu uvidite hned
Obrazok designu

No proste nevim proc to copyright nejde automaticky dolu kdys se stranka zvetsi ...
kletely
Profil
Jozefe
Pozerám, ale ja ta nevidím žiaden ten copyright.
Yuhů
Profil
ano, v tom obrázku chybí copyright, takže není jasné, kde v tu chvíli je.

Raději bych viděl odkaz na tu chybnou stránku, z toho bude mnohem víc věcí vidět.
Chamurappi
Profil
Reaguji na kletely a Yuhůa:
Řekl bych, že ten Copyright (jeho první velké céčko) čouhá z levé strany editačního pole tamního WYSIWYG editoru.

Yuhů, nešlo by přidat někam k formuláři na zakládání nového vlákna důrazné upozornění, že odkaz na živou ukázku obvykle několikanásobně urychlí řešení problému? Poslední dobou sem lidé dost často vkládají nekompletní kódy či naopak kompletní nepřehledné kódy, samotné screenshoty z prohlížečů, občas dokonce i screenshoty zdrojových kódů
Chamurappi
Profil
Reaguji na Jozefe:
Nenastavuj vlastnost „height“ pro #hlavnipanel. Zřejmě ji máš nastavenou zbytečně i u #pravypanel. U obsahových bloků nebývá definování pevné výšky dobrý nápad.
Jozefe
Profil *
Yuhů
neni to na webu a ten copyright je za tim textarena tagem
Jozefe
Profil *
Chamurappi
to budeme robit ze minimalne napriklad 499px a max bude na auto...
Chamurappi
Profil
Reaguji na Jozefe:
Motivaci nechápu. Zatím jediný efekt, který to nastavení výšky má, je nežádoucí posun patičky.
Jozefe
Profil *
Chamurappi
ja chci aby paticka se posouvala automaticky dole ... kdys bude obsah velkej ...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: