Autor Zpráva
majooo
Profil
cauko
ako definujem ked mam
<div class="taketo nieco"></div>


lebo medzera v css zapise je..ehm hierarchia? alebo ako by som to povedal . . .
yFang
Profil
majooo
Třída s mezerou podle mě nefunguje.
TSD
Profil
Toto je kvalitní příspěvek.

z názvu classu prostě tu mezeru vyhoď. V css i html.
kletely
Profil
majooo
Skús tú tiedu pomenovať taketo_nieco. V CSS sa nedajú nijak vytvoriť názvy tried s mezerou.

EDIT: hups nechcel som sa opakovať :)
majooo
Profil
ehm lenze to nemozem...robim templat na worpress a ten to tam blbo generuje. . . myslel som si ze to nepojde ale keby nahodou...
Manq
Profil
majooo
Možná nevědomky jsi použil násobné třídy.

V CSS definuješ takto:

.taketo {}
.neco {}
Miloš
Profil
majooo
div class="taketo nieco"
To jsou tzv. vícenásobné třídy, neboli na daný div se vztahují pravidla pro obě třídy, tedy jak pro .taketo, tak i pro .nieco.

Typická ukázka je například:
<div class="clanek kratky z_domova">
Miloš
Profil
Manq
Nepředbíhej, jóóóóóóó!
Manq
Profil
Miloš
Omlouvám se, nevím, co to do mě vjelo :o).
Bubák
Profil
To je vícenásobná trída, spolehlivě funguje ve všech prohlížečích:
http://interval.cz/clanky/kaskadove-styly-v-dobrem-stylu/#inner-links- pouzijte-vice-trid-pro-jeden-prvek

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: