Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ronny Profil * |
Zdravím, práve dokoncuji jeden projekt a setkal jsem se s nemilym problemem - opera i FF v pohode, ale v IE porad problem - a to pouzivam nasledujici zapis:
div.pas_b { width: 851px; height: 38px; margin: 0; margin-left: 1px; background-repeat: no-repeat; filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader (src='moje/pas_b.png',sizingMethod='scale'); } head:first-child+body div.pas_b{ background: url(moje/pas_b.png); } V IE je spodni cast neaktivni kvuli tomuto prave nefunguje tam prave nic... a ve vrchni casti, kde jsem pruhledny image nepouzil (nepouzil tento zapis) se obsah stranky zobrazi v pohode, ale prave az na tu pruhlednost ...nevite pls jak tenhle problem vyresit? odkaz zde |
||
Davex Profil |
#2 · Zasláno: 1. 7. 2008, 21:53:32
Problém způsobuje AlphaImageLoader, řeší se to pomocí position: relative. DJPW: Použití filtrů v css a Nefunkčnost odkazů v IE. Popis příčin: AlphaImageLoader filter flaws.
|
||
Ronny Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 7. 2008, 22:19:22
Davex
tak uz jsem to castecne zpravil... ale co se mi stalo... pri kliknutim na jednotlive obrazky - treba tady - se mi kdyz klinete na obrazek, tak se mi zobrazi jako pod tou vrstvou DIVu v IE.... nevite co s timhle pls? |
||
Davex Profil |
#4 · Zasláno: 2. 7. 2008, 23:22:47
Přesuň slimbox nad všechny vrstvy pomocí většího z-indexu.
|
||
Ronny Profil * |
#5 · Zasláno: 4. 7. 2008, 15:35:58
Davex
diky, funguje ;-) |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0