| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| gardener Profil |
#1 · Zasláno: 16. 7. 2008, 15:54:14 · Upravil/a: gardener
Zdravím
Mám problém, chtěl byl si přidat jeden grafický prvek do stránky ,ale problém je, že v editoru se zobrazí v pořádku a měl by se zobrazit i v prohlížeči ale to se nestane, prostě se nezobrazí:)Schálně jsem mu nastavil velký margin abych vůbec věděl zda prvek stránka obsahuje ato se potvrdilo, stránka se roztáhla, tak jsem zkusil nastavit z-index a visiblity ale marně, prvek se nezobrazí..co může být špatně? Zde je zápis CSS #sticker { background-image: url(/images/img03.png); background-repeat: no-repeat; position:absolute; width: 50px; height: 203px; left: 694px; top: 32px; visibility: visible; margin-left: 100px; } EDIT: zkusiljsem vepsat text, ten se zobrazí ,takže je prblém v tom obrázku png,gig ani jpg nfungují, s tím jsem se ještě nikdy nesetkal.. |
||
| Matty Profil |
#2 · Zasláno: 16. 7. 2008, 16:22:59
gardener
Zkus tu cestu k obrázku vložit do uvozovek. A existuje vůbec na tom místě ten obrázek? |
||
| Nox Profil |
#3 · Zasláno: 16. 7. 2008, 16:56:34
gardener
Nezobrazí se jen obrázek nebo celý prvek? |
||
| gardener Profil |
#4 · Zasláno: 16. 7. 2008, 17:04:37
Vypadá to že jen obrázek:( Cesta je nastavena dobře a obrázek k dispozici je..dělám takovou věc po x-té ale poprvé to nefunguje..
|
||
| gardener Profil |
#5 · Zasláno: 16. 7. 2008, 17:06:18 · Upravil/a: gardener
Tak vyřešeno, byla to triviální chyba dreamweaver mi vložil před cestu k souboru ještě jednu závorku..omluvám se za zbytečné téma...měl jsem si toho všimnout dříve.
|
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0