Autor Zpráva
Bajlek
Profil *
Mám problém s obrázky. Nemuzu je vkladat normalne do divu. Nevim cim to je. Kod a umisteni obrazku jsou spravne,ale zo¨brazi se pouze ikonka toho ze tam je obrazek,ale nikdy se nenacte. Muze to byt externim css nebo primo formatovanim divu?
www.sis03.wz.cz
dik
Wan-To
Profil *
Stránky (respektive jejich menu) se ti špatně zobrazují ve Firefoxu...

Nenašel jsem žádný obrázek, který by se nezobrazil.
Martin
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/faq/nefunguji-obrazky.html
Petra
Profil
Jaký je to konkrétně obrázek na jaké přesně stránce? Taky tam vůbec žádný nevidím, CSSkem to určitě není, ty, co jsou definované v CSS fungují normálně.
bajlek
Profil *
Stránky (respektive jejich menu) se ti špatně zobrazují ve Firefoxu...

Nenašel jsem žádný obrázek, který by se nezobrazil.

Stránky (respektive jejich menu) se ti špatně zobrazují ve Firefoxu...

Nenašel jsem žádný obrázek, který by se nezobrazil.


Ve fireFoxu vse v poho,akorat tam neni nejaky extra odradkovani,ale to neresim,hlavne ze to jede :) jinak obrazek sem tam nedal...ja vim :) hodim vzor CLICK ;)
Petra
Profil
smazáno pro nerelevantnost :-) jsem se nějak překoukla no :-)
centi
Profil
Ono bude skôr problém v tom, že máš blbo napísaný IMG tag. Neexistuje totiž žiadny atribút SCR, ale SRC (source). Oprav to a je to.
peta
Profil *
centi: Jj, mas pradu :)

bajlek: priste zkus na stranku pouzit program LITE verzi z www.htmlvalidator.com
Pripadne zkus prikopirovat funkcni kod a porovnavat, v cem se lisi od tveho (oznacit myskou, ctrl+c, ctrl+v)
bajlek
Profil *
Ja su LOLEK :D boze scr .... kterej kokot to muze napsat???? jen ja :D hey diky moc....a ja koumal kvuli tomu celej komp :D lol este raz diky.... TOPIC MUZE BYT DELETOVAN ;)

Petro...v indexu nebyly obrazky...ja je tam pridal pozdeji...no time ;)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.