21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Jakub Žáček
Profil *
Ahoj, neví někdo proč mi nefunguje tento kód v Mozile? <head>

<style type="text/css">
h2 {color: 21769C; font-family: tahoma; font-size:10pt};
a {color: 2890BE; font-family: tahoma; font-size:8pt};

</style>
</head>

Je to v ní hrozné a vůbec to na ten kód nereaguje, přitom je to v IE dobré. Dík za radu.
Leo
Profil
Mate blbe napsanou color (jeji hodnotu), ma tam byt mrizka, Leo
Jakub Žáček
Profil *
No křížek mi ale nepomohl. V Mozille to absolutně nereaguje na styly... Mám FF.
Martin
Profil
Takže to má být takhle
<style type="text/css">
h2 {color: #21769C; font-family: tahoma; font-size:10pt};
a {color: #2890BE; font-family: tahoma; font-size:8pt};

</style>

Nejlepší bude, když sem dáte odkaz na stránku, kde Vám to nefunguje.
Havel-st
Profil *
ty středníky na konci patří před závorky
Jakub Žáček
Profil *
Tak konkrétně:
http://www.baby.cz/forum.asp?thema=4415&item=41973
Jakub Žáček
Profil *
Je to řešeno trochu zapeklitě, ale v IE to běhá normálně. Opravdu na to nemohu přijít. Pokud to zkouším mimo, jde to normálně. Nevím proč by tomu měl vadit ten frame..
Martin
Profil
Já v mozille vidim to stejné jako v IE. Na co se mám přesně zavěřit? Naspis h2 a odkazy jsou úplně totožně v obou prohlížečích.
Havel-st
Profil *
Odstranit ty středníky, co jsou mimo složené závorky a půjde to, ne?
Jakub Žáček
Profil *
Mám FF a je v něm daleko větší písmo než v IE..
Jakub Žáček
Profil *
Mohu umístit na web obrázk yjak to u mn vypadá. Jinak už nevím.
Jakub Žáček
Profil *
Aha, moc děkuji za spolupráci. Byly to skutečně ty středníky. Já je psal vždycky všude za závorky a myslel jsem si že je to v pořádku. A to jsem už něco napsal... :o)
Tak ještě jednou moc díky.
Martin
Profil
Zkoukni tohle http://www.jakpsatweb.cz/css/font-size.html
peta
Profil *
Jakub Žáček: Mozila a ie pouzivaji ruzne pisma. V tom je problem. Takze bud musis pouzit univerzalni nebo najit ve FF stejny typ a velikosti pisma jako IE
(cili pouzit ve font-family vice pisem a ktere FF nezna, preskoci)
pak zle pouzit IE hack
font-size:neco pro FF
_font-size:neco pro IE (ff nezna atribut _fotn-size, ale zna bez podtrzitka a ie si prepise pismo posledni hodnotou, protoze oba zapisy zna)

A dalsi gulas je, kdyz pustis Operu :)))

Videl jsi to forum pod firefoxem? Nejak mi to preteka...
http://www.baby.cz/forum.asp?thema=4415&item=41973
- pak mas prilis dlouhe radky pro tak male pismo
- dale mi to hlasi 61 warnings (FF Nastroje - rozsireni - stahnout nove rozsireni - Development tools - Validator tidy), kdyz pak dole poklepes na warningy, tak ti ukaze, zdrojak a kde presne je mas.
- preteka ti menu nahore
- a nelibi se mi rotrhane menu vlevo (zkus nejake odrazky UL, LI, odsazeni zleva, nebo obrazky, treba, jak mam na www.rar.cz/rarnova/ po vyrolovani )

jinak je to celkem pekna stranka
Anonymní
Profil *
a užitečná pro nastávající maminky:o)))
Berzeger
Profil
To jsem napsal já, jen jsem zapomněl napsat jméno...
teď vypadám jak spammer:'( :D
DoubleThink
Profil *
Středník obecně ukončuje příkaz (u CSS vlastnost). Složená závorka určuje začátek a konec bloku - středník za ní nemá co dělat (ať už v CSS, PHP nebo JavaScriptu)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0