Autor Zpráva
garganel
Profil *
Cauj, potreboval bych floatovat div, se 100% height. A ne a ne se mi to floatnout.
Venca V
Profil
Což takhle ukázat kód, nebo ještě lépe dát odkaz na problematickou stránku?

P.S.: Problém bude určitě jinde než v height...
Str4wberry
Profil
Cauj, potreboval bych floatovat div, se 100% height. A ne a ne se mi to floatnout.
Zajímavé zjištění, garganeli, myslíš si, že zde bude někoho zajímat?
garganel
Profil *
Nemyslim si, ze by to tady nekoho melo zajimat, spis jsem myslel, ze by jste mi nekdo mohl pomoct, s tim, proc se tomu tak deje.
Str4wberry
Profil
Nemyslim si, ze by to tady nekoho melo zajimat, spis jsem myslel, ze by jste mi nekdo mohl pomoct, s tim, proc se tomu tak deje.
Aha. Bude to pravděpodobně způsobeno tím, že to děláš špatně.
garganel
Profil *
Hmm, rada nad zlato. Jestli mi nechces pomoct, tak sem radsi ani nepis ;-)
Venca V
Profil
garganel
Hmm, rada nad zlato. Jestli mi nechces pomoct, tak sem radsi ani nepis ;-)

Pokud ty nedodáš nějaké podklady (výše zmíněný kód či odkaz na stránku), lepší rady se ti zde nedostane.
Bubák
Profil
Mám za to, že výška DIVu a float spolu nesouvisí.
garganel
Profil *
CSS:
* {
padding:0;
margin:0;
border:0;
}

body {
background-color: #102a32;
}

div.hlavni {
width: 800px;
height: 100%;
float: left;
background-color: white;
}


HTML:
<body>
<div class="hlavni"></div>
</body>
Venca V
Profil
garganel
To je normálně funkční řešení (když si tedy domyslím obsah onoho divu a text, který by ho měl obtékat), co ti na tom nefunguje?
garganel
Profil *
Proste se ten div nezobrazi. Respektive nevidim tu bilou, co by mela byt na pozadi.
Venca V
Profil
garganel
Pokud máš takto napsaný kód a správně připojený stylopis, fungovat to musí.
garganel
Profil *
Mam, kopiroval jsem to ze zdrojaku a treba to pozadi pro body se zobrazuje, takze spravne pripojeny je taky.
Venca V
Profil
Venca V
Zkopíroval jsem si tvůj kód a vyzkoušel ve všech hlavních prohlížečích (MSIE 6, 7, Opera, Firefox, Safari) a všude se to zobrazuje jak má. Bota je někde u tebe...
Str4wberry
Profil
Máš víc možností, třeba:
1. Psát v quirku.
2. Přidat height: 100% pro <body>.
garganel
Profil *
Tohle jako vazne nepobiram, kdyz tam dam nakou hodnotu v pixelech, tak je to v pohode. Vykresli se spravne, ale kdyz tam dam tech 100%, tak to nejde, ani kdyz dam body 100%.
Bubák
Profil
V podobných případexh používám tohle:
html, body {height: 100%;}
garganel
Profil *
Uz to facha... a nebude to ted jenom do vysky viewportu?
Bubák
Profil
To je tak těžké vyzkoušet?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0