Autor Zpráva
Matej Gazda
Profil
http://tvorba-webu.zdarek.com/css/boxy-css.php

Ahojte,

Stadial si beriem navod, zatial som skoro vsetkemu pochopil okrem tej temy co som predchvilou vytvoril.

ale tieto boxy totalne nechapem... Mam to robit ako div , alebo ako p... lebo v jednom priklade je tak a druhom tak. skusal som to obe cez div

border : 20px dashed #FFA500;
padding : 400px 400px 400px 400px;

aj tak ale nejak mi to nefunguje, mozte mi dat jeden taky box, aby som si nastudoval ten kod, a zapametal si ho? alebo nejak podrobnejsie vysvetlit?

dakujem...
Shane
Profil
Matej Gazda
Zkus se mrknout sem.
blackjoker
Profil
<p class="okraj">
text
</p>
na todle jsi se ptal?
Bubák
Profil
Mam to robit ako div , alebo ako p...
Těžko poradit, podle situace (kterou neznám) zvolíš HTML značku a tu pak nastyluješ:
www.semantika.name/
Matej Gazda
Profil
Takze pockajte, ten BOX je tabulka? lebo Shane mi poslal odkaz na tasbulku...
Matej Gazda
Profil
blackjoker
neviem..
Bubák
Profil
lebo Shane mi poslal odkaz na tasbulku...
Ne, tabulka je tag TABLE.
blackjoker
Profil
Matej Gazda
<html>
<head>
<style>
.box
{border: 5px solid black;
widht: 20%;
height: 30%;
margin: 50px;
}
</style>
</head>
<body>
<div class="box">
text
</div>
</body>
</html>

to by byl příklad jestli použiješ p nebo div je složitější viz. Bubák
ale nějak takhle se dělají ty boxy
Matej Gazda
Profil
hm, blackjoker
Dakujem, za pomoc, uz som pochopil.:)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0