Autor Zpráva
Feryn
Profil *
Ahoj,

hned na začátek bych chtěl říct, že jsem spíš designer než coder, nicméně jsem byl okolnostmi donucen i jednoduchy web nakodit. Dělal jsem to cely v html, takže docela jednoduchý. Ale naskytl se problém. Hlavní content zadávám do jednoho borderu (bohužel celý web udělán v borderech), ale mám tam omezený prostor a tak jsem tam hodil scrollbar - klasika overflow:auto blabla....v IE mi jde všechno uplně v poho, ale FF mi ten overflow uplně IGNORUJE. Tudíž mám ve FF totálně rozhozený stránky. Zkoušel jsem už věci typu overflow-y: auto; overflow: -moz-scrollbars-vertical; a pořád nic. Můžete mi prosím pomoct, jste určitě zběhlí. díky moc.

Další věc že mi nejde zadat <DIV overflow:auto blabla> funguje to jenom se <span>

Tady je ta kritická část:

<td width="383" height="361" valign="top" background="images/index_14.gif">
<br>
<span style="width:383px; height:340px; overflow-y: auto; overflow: -moz-scrollbars-vertical;">
<P align="center">
<img src="images/aktuality.png" border="0" alt=""></P>
<font size="3" color="#DC7629"><b>NOVÉ KURZY !!!</b></font>
<div align="left">
<img src="images/cara.jpg" border="0" alt=""></div>
<br><font size="2">Vážení a milí, *dlouhý text*
</span>
Feryn
Profil *
Ještě mě napadlo, že to může mít spojitost s režimem prohlížečů.

Mám tam <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">

dík:)
habendorf
Profil
Hlavní content zadávám do jednoho borderu (bohužel celý web udělán v borderech)

Co to?

Jinak ten kód je neskutečná prasečina.
Feryn
Profil *
rikam ze nejsem zadnej koder, je to prasecina ja vim, normalne delam jen design...ale tohle bych potreboval vedet

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: