Autor Zpráva
GFler
Profil *
Mám problém: Když vložím anketu z blueboard do div tabulky tak se automaticky oběvý bílý okraj, ikdyž mám div: width:130px a anketu také 130px.Takže tabulka potom nemá 130px ale víc. NEvíte co s tím
vydrus
Profil
do div tabulky
Co?

NEvíte co s tím
Ne.

Měl bys to popsat česky, jinak ti tu nikdo nepomůže.
Matty
Profil
GFler
Nemáš na mysli frameborder? Zkus ho nastavit na nulu...
edit: Teď vidím, že BlueBoard v kódu má nastaveno frameborder="0", takže by se nám hodila ukázka, co to vlastně dělá.
GFler
Profil *
aaaaaaa. TO co jsem napsat vem čert:)Problém je že anketa se sem nevejde celá
Odkaz
Matty
Profil
GFler
Žádný bílý okraj aspoň u mě (FF3) není.
To, že se tam ta anketa nevejde je způsobeno malou výškou, takže by to chtělo zvětšit height.
vydrus
Profil
GFler
U mě to vypadá takhle:

(taky FF)

Máš tam chyby.

*Internet Explorer
*Mozilla Firefox
GFler
Profil *
A nevíte jak napsat aby se obrázek přizpůsobil oknu?
vydrus
Profil
A nevíte jak napsat aby se obrázek přizpůsobil oknu?
Zase mluvíš čínsky?
GFler
Profil *
Příklad: Dám obrázek do tabulky která měří 100px ale obrázek měří 130px. Obrázek se mě ořízne ale já chci aby se jenom zmenšil na 100px. Už to chápeš?
vydrus
Profil
GFler
Ořízne? Tabulka se natáhne. Nic víc.

chci aby se jenom zmenšil na 100px
Zkusil jsi použít atributy u tagu <img>? Například width a height? Nebo obrázek upravit rovnou v editoru?

Už to chápeš?
Ne.
GFler
Profil *
já nemyslím přímo v tabulkách , já myslím v těch div sloupcích www.huntgiant.wz.cz NA mé stránce mám obrázek přesně na šířku a výšku, ale když tam dám větší tak se sám ořízne. To je ten problém
GFler
Profil *
ALO???
blackjoker
Profil
Tak proč tam dáváš větší obrázek?
Prostě si ten obrázek zmenši sám na 100px nebo roztáhni ten div na 130px.
Nebo jestli mluvíš o tý anketě což teda neni moc jasný z toho cos psal tak hlavní problém je že máš nastavenou víšku na míň než je celá ta anketa.
<!-- BlueBoard.cz Anketa -->
<iframe  width="150" height="175" frameborder="0" scrolling="no" src="http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=744160">
<a href="http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=744160">Anketa</a> od <a href="http://blueboard.cz/">BlueBoard.cz</a>
</iframe>
<!-- BlueBoard.cz Anketa KONEC --><br>


width="150" height="175"
pohraj si s velikostma a třeba tu bede konečně vipadat jak chceš.
Dranel
Profil
GFler
Ach jo. Vždy, když něco měníš, vygeneruj si znovu kód.
GFler
Profil *
Já mluvím o obrázku, né o anketě
blackjoker
Profil
GFler
Myslim že stejně mluvíš o anktetě jen si myslíš že to je obrázek xD.
To bílí co chceš odstranit je přebytek toho iframe takže buď zmenšíš iframe na width="130" nebo zvětšíš obsah iframe.

zkus tenhle kod
<iframe  width="130" height="190" frameborder="0"
 scrolling="no" src="http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=744160">
<a href="http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=744160">Anketa</a> 
od <a href="http://blueboard.cz/">BlueBoard.cz</a>
</iframe>
<!-- BlueBoard.cz Anketa KONEC --><br>
GFler
Profil *
Příklad: Dám obrázek odstavce který měří 100px ale obrázek měří 130px. Obrázek se mě ořízne ale já chci aby se jenom zmenšil na 100px. TO je ten obrázek
ninja
Profil
GFler: v tom pripade musis obrazku v tagu <img> nastavit atribut width="100". Jinak jen pomoci JS.
GFler
Profil *
já to mám udělaný přes <div style="background: url('pozadi123.gif');width: 100%;height: 28px; line-height: 23px;background-repeat:no-repeat"> ale nejde to
blackjoker
Profil
Jestli to chceš jako pozadí, tak musíš upravit samotný obrázek. Jinak to nejde, ale umí to snad každý graf. editor.
GFler
Profil *
jj už jsem to udělal diky:;

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: